Inlägg från: Anonym (Beatbox) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Beatbox)

    Är jag en feg man?

    Anonym (Igen) skrev 2020-02-19 08:47:11 följande:
    Om det är din övertygelse så får du väl agera efter den. Ut och ta kvinnor med storm. Sitt inte hemma och var passiv på datingsiter.
    Jag är inte typen som tar kvinnor med storm, så det skulle bara bli fel. Jag vill helst att en kvinna tar mig med storm.
  • Anonym (Beatbox)
    Anonym (Igen) skrev 2020-02-19 08:50:35 följande:
    Ungefär som att bedöma hela världen efter att bara bott och sett Malå.

    Du skapar en bild i din hjärna hur det är , allt som stöder den bilden suger du åt dig och allt som säger annorlunda blundar du för.

    Du klarar inte ens att agera efter den världsbild du har. Du tror att kvinnor vill bli uppvaktade och tagna med storm, att männen måste ta detta odefinierade "först steg", men sitter ändå passiv hemma.
    Jag skrev att det är vanligt att kvinnor vill bli tagna med storm. Inte alla alltså. Verkar som många kvinnor nuförtiden själva tar första steget. Det tycker jag är bra. Ännu bättre vore det om hon jag är nyfiken på tog det första steget och skrev till mig.
  • Anonym (Beatbox)
    Mandel skrev 2020-02-19 08:50:58 följande:
    Handlar nog inte om att vara feg utan att man i perioder bara inte orkar bli ratad ytterligare en gång. Eller att man inte orkar med detta tramsande/spel som dessa dejtingappar innebär.
    De flesta önskar väl hitta någon att älska och dela sitt liv med och en del hittar rätt ganska snabbt och lätt medans andra får kämpa hårdare och längre. Och det tär på psyket!

    Jag har haft flera stycken som sagt att vi ska träffas, men när det väl kommer till kritan så drar de sig ur. Eller mer bara skiter i att höra av sig/svara på sms.
    En hade till och med bestämt att vi skulle ses en specifik dag och bokat en aktivitet och jag hade handlat för vi skulle laga mat ihop efteråt och så hörde han inte ens av sig och avbokade.
    Varit på en del dejter där jag inte fått ett nej tack eller ens svar när jag tackat för dejten och frågat om vi ska ses igen.
    Eller de som tycker att jag har allt de efterfrågar och att jag är snygg, men att något saknas...
    Det tär!

    Och om jag ska bli personlig så detta i hop med att mina vänner övergett mig i samband med skilsmässan och att jag alltid har varit särbehandlad av mina föräldrar gör så klart att det tar extra hårt att ständigt bli ratad och bortvald och att inte ens vara värd ett artigt bemötande.
    Ja! Mycket av det där känner jag just nu, är väl lite trött på att jag alltid ska ta initiativet, våga, chansa. 
  • Anonym (Beatbox)
    Anonym (Igen) skrev 2020-02-19 08:55:35 följande:
    Nu gör hon tydligen inte det. Vad tänker du göra?
    Nej, det var väl inte meningen då.
    Jag tänker inte göra något.
  • Anonym (Beatbox)
    Anonym (Igen) skrev 2020-02-19 08:53:05 följande:
    Ja, men om du nu är övertygad om att kvinnor inte gör det så får du välja
    Lev ensam eller gör något nytt. Andra kommer inte förändra sig för din skull.

    Sen kan du gnälla om att världen är orättvis och alla andra borde göra något nytt men det lär inte hjälpa dig att hitta någon.

    Hur ska du ha det?
    Leva ensam eller gör något åt din situation?
    Jag tror ju att det finns kvinnor som tar män med storm. Om de är många vet jag inte. Jag hoppas att nån gör det med mig. Annars får jag väl leva ensam.
  • Anonym (Beatbox)
    Anonym (Igen) skrev 2020-02-19 09:01:40 följande:
    Så du väljer ensamhet?

    Acceptera det valet då och sluta gnäll på din omgivning.
    Ja, hittar jag inte rätt så är det ju så.
  • Anonym (Beatbox)
    Anonym (Igen) skrev 2020-02-19 09:04:15 följande:
    Och hur många kvinnor möter du i ditt dagliga liv, på jobbet, vänner, fritidsintressen mm. Kommer du möte några kvinnor till helgen t ex?

    Om du sitter isolerad hemma hur ska över huvud taget någon kvinna upptäcka dig, se att du är tillräckligt intressant för att ta med storm eller bara ta ett först steg?
    Det varierar ju, många kvinnor ser man varje dag och hälsar på varann, men inte mycket mer. Jag kommer nog inte träffa på nån kvinna i helgen, jag går inte ut på krogen t ex.
    Om jag endast satt hemma isolerad så vore ju nätet bra, där kan kvinnor se mig, läsa om mig, sen får de avgöra om jag är intressant nog att ta kontakt med. De flesta kvinnor kanske inte tycker det. Nån kanske tycker det, men vågar inte.
  • Anonym (Beatbox)
    En manlig man skrev 2020-02-19 09:09:47 följande:

    Du är på HP för att träffa någon. Hon har besökt din profil flera ggr. Du tycker pm det du ser. JA du är feg. Skriv bara, ju fler du skriver till ju lättare blir det. Träning ger färdighet.

    Det bästa tipset jag kan ge är att släpp all respekt för kvinnor, var trevlig och var framåt. Det är då du får dejta mycket. Lycka till????


    Varför kan inte hon skriva?
    Jag har skrivit till massor av kvinnor, tycker inte det blir lättare.
    Släppa all respekt för kvinnor? Nja... Glad
  • Anonym (Beatbox)
    Anonym (Igen) skrev 2020-02-19 09:14:45 följande:
    Och har det funkat, att vara synlig på nätet?


    Man ska väl aldrig ge upp, som det heter. Rätt kvinna har inte sett mig än.
  • Anonym (Beatbox)
    Mandel skrev 2020-02-19 09:20:41 följande:
    Nu gör vi en deal du och jag! OK?

    Du skickar ett meddelande till henne och återkommer med vad hon svarar och när hon svarat.

    Mitt tips är att du skriver hej och som sagt återkopplar om något kring hennes presentation. Typ: Ser i din presentation att du gillar att gå i skogen, gillar du även att plocka svamp?
    Jag går gärna i skogen på hösten och plockar svamp då jag finner det rogivande. Kompisarna säger att jag har näsa för kantareller
    Ha en bra dag!

    Eller liknande! Om ni har samma intressen så spinn på det.

    Och så rapporterar jag hur dissad jag blivit på dagens fikadejt...

    OK?
    Kul idé, men tyvärr, jag törs inte.
    Jag har alltid skrivit så till kvinnor. Återkopplat till nåt jag läst i hennes pres. För man vill ju känna att man har nåt gemensamt.
    Hoppas att du inte blir dissad som du tror Skrattande
Svar på tråden Är jag en feg man?