• Anonym (...)

    Det vänder aldrig.

    Människor börjar bli allt mer kallhjärtade. Men de som är så kallhjärtade hade gått sönder totalt om dom hade börjar reflektera över sina handlingar och beteende. Så de spinner vidare med sitt extremt oetiska beteenden och skjuter ifrån sig allt vad gällande ansvar ifråga om att värna om andra.


    "Var o en är ansvariga för sig själv" Hade fungerat om man hade haft vetskapen om att man kommer tillbaka en dag igen rätt snart till livet.


    Ganska ironiskt då människan anses vara ett flockdjur. De som uttrycker sig så är de som gärna kliver över andra och gillar inte gillar att begrunda sig själva utöver att skydda sin egna perfekta "perfekta" spegelbild ifrån att spräckas.


    Nej, de som säger sådant har inte gått igenom lika mycket som andra, alt varit med om någonting för länge sedan och därefter tappat bort sig själva o samtidigt inte drar sig för att utnyttja andra.


    Världens vidrigaste form utav människor.


    Det är så, oavsett vad alla kacklande hycklare lär anse att inte alls vara så.


    Dock är sådana kommentarer en affektion utan en känslovind inom dom som dom försöker resistera emot. Bästa skulle nog va att kasta lite kiss på dom och svara när de blir sura att de är själva ansvariga över att de stod just där, då man uppenbarligen har rättighet i att behandla andra hur man vill. ^^ xD


    (Nej har aldrig kastat kiss på någon, bara en rolig tanke som kom upp nu!)


    Beklagar allt du varit med om o allt på en gång mer eller mindre! Tufft, men ändå nog bra att det förhåller sig över en så kort tidsram, då du kan påbörja din läkningsprocess tidigare än om det hela förskjöt sig under flera år.


    Det är svårt att hitta folk man kan lita på, för dom har lärt sig att man inte kan lita på andra. Ond cirkel det där. Hade jag varit du och om jag hade kunnat så hade jag skaffat mig en hund och börjat springa.


    Typ såhär men med Hunden också självklart ! 





    Tyvärr har människan byggt upp ett samhälle (och det utan droger) till att vara ett helt ur fokus på det bättre, utan endast på att vinna.


    Pengarna måste du kunna få tillbaka i övrigt om någon har stulit till sig dom. Prata med din bank.


    Gör ett miljöombyte så du inte fastnar bland väggarna utav minnen.


    Man vet aldrig vad som väntar på andra sidan backen eller kurvan. Hitta ett sätt som får dig att orka stå ut så länge det inte går ut över någon annan, så länge som du har råd och behöver och därefter börja bygga upp dig själv igen, och bryt beteendet som du använt dig utav om det visar sig skada dig själv även om det funkade tillfälligt. Men det bästa för att läka är ändå Naturen.


    Så hitta en anledning till att komma ut ! 


     

Svar på tråden Det vänder aldrig.