Inlägg från: Anonym (Skynda långsamt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Skynda långsamt)

    Hur får man ngn som är bränd sen tidigare?

    Anonym (Vickan) skrev 2020-02-24 19:24:19 följande:

    Varför vill man inte ses så mkt man kan?


    Va, träffats 3 gånger på en vecka. Det är ju mycket. Skulle bli kvävd. Har träffat en kille nu i 2,5 månad. I början var det en gång i veckan, knappt som vi träffades. Men det senaste har det varit längre perioder 2-3 dagar varannan helg. Vi är bägge brända, sitter livrädda i varsitt hörn och vet inte om vi vågar, men kan ändå inte låta bli varandra. Från mitt håll har det varit underbart att träffa en kille som bara hör av sig varannan dag sådär, ibland dagar i sträck men då väldigt korta konversationer. Men det är nu den senaste veckan som vi bägge har vågat öppna upp oss lite mer. Gått långsamt och skönt, men vi är långt ifrån att våga säga att vi på något sätt är ett par. Det behövs nog några månader till om det fortsätter som det gjort hittills. Ge det tid, alla vill inte rusa fram.
  • Anonym (Skynda långsamt)
    Anonym (Vickan) skrev 2020-02-24 21:32:45 följande:

    Kan det vara så alltså? Han behöver tid bara?


    Ibland kan det vara så. Det verkar vara så för oss två iaf. Men det är iofs lite mer bekvämare när bägge är på samma nivå. Men som någon sa måste man anpassa sig efter den som behöver mer tid. Med oss behöver han mer tid än mig, och det ger jag honom och förstår fullt ut. Skulle aldrig pressa honom. Han är speciell och ger honom såklart all tid han behöver. Väntade 2 veckor på svar en gång och han var glad att jag gav honom utrymme. Nu är han den som är mer på och vill ses.
  • Anonym (Skynda långsamt)
    Anonym (Vickan) skrev 2020-02-25 10:23:48 följande:

    Nu när jag håller mig undan hör jag inte ett ljud. Varför skulle just jag vara jobbigare att prata med än någon annan?


    Hur långt tid har det gått från den senaste kontakten?
  • Anonym (Skynda långsamt)
    Anonym (Vickan) skrev 2020-02-25 14:27:09 följande:

    En dag. Men liksom första veckan så hördes vi av hela tiden o nu har de lugnat ner sig.


    En dag? Skämtar du? Du skrämmer bort honom. Killar som dagligen ville höra av sig slutade jag träffa för jag kände mig kvävd och jagad. Som sagt, han jag träffar nu kan det lätt gå 2-3 dagar mellan vi hörs. Och då är det inte mer än några meningar max. Däremot har vi alltid en dag och tid utsatt att träffas igen som bestäms snabbt efter den senaste träffen. Då känner vi oss bägge lugna och behöver inte så mycket kontakt där emellan. Har inte behov av den typen av bekräftelse. När det gått en vecka kanske du kan höra av dig och fråga hur läget är.
  • Anonym (Skynda långsamt)
    Anonym (Vickan) skrev 2020-02-25 16:05:41 följande:

    Det är svårt för mig att sätta mig in i hur det funkar. När jag gillar nån vill jag ses hela tiden. Tänker liksom bara på den personen.

    Hur vet jag om jag inte bara är dissad liksom? Hur länge är okej mellan kontakt?


    Som jag sa tidigare, har det gått en vecka så kanske du ska höra av dig och kolla läget. Kärlek är som en fågel, håller man den för hårt dör den, men håller man den för löst flyger den iväg.
  • Anonym (Skynda långsamt)

    Så, hur hsr det gått under dessa dagar?

  • Anonym (Skynda långsamt)

    Vad menar du med olika signaler? Ger du redan upp?

  • Anonym (Skynda långsamt)
    Anonym (Vickan) skrev 2020-03-01 18:19:36 följande:

    Jag ger inte upp, jag backar. Det enda jag fått av honom är att han är kåt. Han är kåt på mig. Har egentligen inte fått några andra signaler alls.

    jag tänker inte sitta här och vänta på någon som inte vet vad han vill ha.


    Ja, då vill han ju bara utnyttja dig. Få sex och inte känna sig ensam, när det passar honom. Inte direkt samma ska som att bygga upp en äkta relation. Kan hända att du tyvärr bara är hans övergång.
  • Anonym (Skynda långsamt)
    Anonym (Vickan) skrev 2020-03-01 18:47:20 följande:

    Precis. Släpp och gå vidare känner jag. Tänker vänta på någon som visar vad han vill. Kommer inte acceptera sånt här beteende nånsin igen


    Bra, stå på dig. Skulle inte heller ta sånt.
  • Anonym (Skynda långsamt)
    Anonym (Vickan) skrev 2020-03-01 21:02:30 följande:

    Frågan är..ska jag säga det till honom eller ska jag bara låta de vara. Han hör ju av sig nästan dagligen och frågar hur det är o vad jag gör men jag vill ju ha nån som vill oxå ses ibland. Mer än en gång i veckan eller mindre.


    Jag tycker det är viktigt att man berättar vad man känner och tycker. Skickade sms idag till killen jag träffar att jag börjar få känslor. Det är bara självplågeri att gå runt och vänta på något som kanske inte ens finns.
  • Anonym (Skynda långsamt)
    Anonym (Vickan) skrev 2020-03-04 17:07:29 följande:

    Antar att det bara var de han ville.

    Suck


    Tråkigt, men bättre att det kommer tidigt än att spendera massa tid och energi på någon som inte vill ha något seriöst.
Svar på tråden Hur får man ngn som är bränd sen tidigare?