Inlägg från: Anonym (Längtanefterettplus) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Längtanefterettplus)

    Letrozol, PCO

    Hej!

    Ber om ursäkt för långt inlägg.

    Jag har denna månad kört min 7e letrozol behandling efter ett litet uppehåll i somras. Dem andra behandlingarna har funkat bra för mig och 1 gång av 6 st har jag fått gå på ultraljud nr 2 för att äggblåsan inte växt tillräckligt vid första. Jag va på ultraljud i tisdags och då hade jag en äggblåsa på ca 12,3 mm. Va tillbaka på ultraljud nummer 2 idag och då va den på ca 13 mm. Den hade alltså växt 0,7 mm på 3 dagar. Jag fick tips om att fortsätta med ägglossningstest och välja själv om jag ville komma tillbaka på ultraljud i slutet av nästa vecka. Men jag känner att jag inte orkar ett till för hon sa att chansen är ganska liten och att det då va bättre att köra på med ägglossningstesten en vecka till. Har det inte gett något utslag så kunde jag ta graviditets test ca en vecka till efter och då börja med proverna om det skulle vara negativt. Det innebär att denna månad kanske gick till spillo :( känns jävligt jobbigt just nu då jag betalar 3000 kr per försök nu :( är det någon annan som har varit med om att det funkat bra flera månader och sen att det inte hänt något?

  • Anonym (Längtanefterettplus)
    Russin112 skrev 2020-09-25 13:40:28 följande:

    Hej! vilken dos är det du tar? Jag tänker att du måste öka dosen om de är så att de inte fungerar längre. har läst om folk som blir "resistenta" och behöver därför öka dosen efter några månader. 

    Jag själv har haft 5/6 månader som gar gått till "spillo" förstår din frustration....


    Hej, jag tar enkel dos men hon sa att jag skulle ta samma dos för att det har funderat tidigare :( usch det är inte alls kul!
  • Anonym (Längtanefterettplus)
    Russin112 skrev 2020-09-26 09:33:19 följande:

    Hmm.... du kanske borde diskutera en eventuell höjning? Eller kanske smyghöja :)


    Ja det är svårt, hon tyckte verkligen att jag skulle fortsätta med samma. Men är ju rädd för att bli överstimulerad också. Aa vi får se :)
  • Anonym (Längtanefterettplus)

    Nervöst...

    Jag är i dag på cykeldag 3 och påbörjade min 8e behandling med letrozol. Men på lunchen idag fick jag ett samtal från Sahlgrenska där vi stod på kort varsel listan till IVF och ska imorgon på ett första möte.. kommer att ta letrozol även imorgon innan mötet och så får läkaren och barnmorskan tala om om jag ska avbryta behandlingen eller hur jag ska tänka. Är supernervös!!

  • Anonym (Längtanefterettplus)

    Ja nu händer det grejer! Har precis varit där och kommer avbryta letrozol behandlingen har jag inte fått en blödning om 2-3 veckor ska jag börja med provera för att framkalla blödning och då börja med alla sprutor inför äggplock.


    akalei skrev 2020-10-22 13:35:34 följande:

    Men wow här händer det grejer! Du får rapportera sen hur det gick :)


Svar på tråden Letrozol, PCO