Inlägg från: Russin112 |Visa alla inlägg
  • Russin112

    Letrozol, PCO

    amandakollb skrev 2020-06-27 16:52:10 följande:

    Hur gick samtalet hos läkaren igår? Vad är planen framåt?:)


    Hej! Det gick så bra som de kunde gå :) allt ser ut att vara ute, skall ta ett gravtest (som jag fick av kliniken som är extra känsligt) om 11 dagar om testet är negativt skall jag vänta i 19 dagar för att sedan börja med prover och sen trippeldos letrozol igen.

    Jag känner mig hoppfull. Läkaren sa de att ?nu har ni kommit mer än halvvägs, nu vet ni att ni kan bli gravida? och de är precis de jag försöker tänka. Det får bli en semester utan stressen med alla vul och den ständiga väntan och oron för att sedan börja på en ny kula om ca en månad :D
  • Russin112
    Zamaso1 skrev 2020-07-08 22:04:16 följande:

    Nej jag fick inget återbesök inbokat, jag skrapades och de gjorde ett vul direkt efter innan dom väckte mig och det såg inget alls kvar där och de kom bara en jätte liten blödning den dagen sen har det ju ?varit som vanligt? så väntade en vecka med sex o så igen, men sen har vi ju haft de som vanligt, inget letrozol eller nått sånt.. ja har med läst massa som blivit gravida direkt efter och inte ens hunnit få sin första mens, men känns ju sjuk om de skulle va så samtidigt som ja tycker det e konstigt om dom nu fick bort allt som dom sa att jag plussar 4 veckor efter..


    Hej! Skönt att höra att du mår lite bättre!

    Jag blöder än (har därför inte haft sex) och är nu på fredag 4 veckor efter mitt missfall och plussar fortfarande på gravtest så tyvärr kan de fortfarande vara hcg kvar :/
  • Russin112
    Zamaso1 skrev 2020-07-09 09:19:03 följande:

    Oj fortfarande:/ men skrapades du med? Hoppas det återgår till det normala för dig snart!


    Det gjorde jag visserligen inte, imorse tog jag mitt första negativa gravtest :D
  • Russin112
    amandakollb skrev 2020-07-10 06:50:54 följande:

    Jag kan inte fatta att jag skriver detta, men jag tror jag precis plussade!!! Skakar och kan typ inte ta in det. Har dubbelkollat på testet hundra gånger då jag är rädd att strecket ska försvinna. Men visst ser ni också? Tror ni det är normal styrka på testet? Så orolig nu att nåt ska hända!


    Men wow! Grattis!!! <3
  • Russin112
    MiniNin skrev 2020-07-09 16:48:33 följande:

    Låter väldigt jobbigt att behöva blöda så länge. Är det liksom förskt blod varje dag och är det normalt efter missfall? Har du varit på någon uppföljning? Hur är mående nu några veckor efter?


    Det har varit färskt blod varje dag men nu så verkar de ha avstannat :D peppar peppar. Har varit på uppföljning och allt är ute. Ska nu om 18 dagar påbörja provera om jag inte fått egen mens innan dess (vilket är högst osannolikt). Det känns ändå okej. Nu vet jag att jag kan bli gravid och att jag dessutom blev de på första ägglossningen kanske faktiskt innebär att jag har lätt att bli gravid (peppar peppar på det med).

    Missfall är ju tyvärr väldigt vanligt och ?helt normalt?.... men jag hoppas att nästa graviditet händer snart och att den resulterar i ett barn!

    Hur mår du? Jag har varit inne och kikat på vad ni har skrivit och följt er resa men inte varit aktiv.
  • Russin112
    amandakollb skrev 2020-07-15 07:02:16 följande:

    halloj tjejer, hur går det för alla, hur mår ni? <3 


    Hej :) jag mår sådär, blöder än... trodde de var slut men icke.... har imorgon blött i fem veckor. Känns lite väl nära inpå att börja med provera den 29 ifall jag inte slutar blöda snarast! Vad tror du?

    Hur mår du? Känner du av något än :)
  • Russin112
    MiniNin skrev 2020-07-16 13:33:41 följande:
    Men åh! Vad tråkigt att höra att det fortsatt för dig! En av mina närmsta vänner blödde i typ sju-åtta veckor (missfall utan medicinsk hjälp/koll) men minns att hon sa att det var ovanligt att man blödde mer än en månad. Vad har din läkare sagt? Tänker att om allt är ute så borde det avta?

    Min läkare sa (när det gällde min situation) att man borde vänta minst fyra veckor med att framkalla mens efter en blödning. Kanske kan vara bra att höra av dig till din klinik?

    Tack för att du delar med dig, känns som om alla man läser om blöder max 1 vecka. 


    Min läkare verkar inte tycka de är konstigt als.. men tänker att jag ringer henne när jag slutar blöda så får vi diskutera när jag ska ta Proveran. Väntar ju hellre någon vecka längre än att sumpa en månad. 

  • Russin112

    Jag vill tacka alla här i tråden för att ni ger, inte bara mig men alla i tråden sånt fint stöd och uppmuntran hela tiden! De är skönt att ha er att skriva med <3

    Efter 5 veckors pausande i försökandes känns det som att jag har fått nytt

    Hopp och ett sorts lugn där jag känner att de inte är någon stress/panik. Jag är helt övertygad om att vi alla här kommer få våra efterlängtade barn snart! Och när vi får dem så kommer det ha varit värt precis allt!

    Ha en fin dag på er <3

  • Russin112
    MiniNin skrev 2020-07-24 23:11:18 följande:

    Idag tog jag sista tabletten Primolut-Nor och inväntar nu mens och stimuleringsstart med Menopur-sprutor, förhoppningsvis på måndag! :)

    Hur går det för er andra?

    Russin112, har du slutat blöda ännu? Hörde du av dig till vården angående ev. start av Provera?

    amandakollb, hur mår du? Fler graviditetssymptom?

    akalei, när har du VUL? Du tar sista trippel imorrn, va?


    Hej! Åh vad spännande! Hoppas verkligen det här är din månad!

    Jag har slutat blöda och dem tyckte de var helt ok att köra igång med provera som planerat så påbörjar kuren 29/7 . Är väldigt glad att kunna sätta igång direkt :)
  • Russin112
    Zamaso1 skrev 2020-07-10 10:54:07 följande:

    Ja har tagit ett idag med men de e nog oförändrat. Men har en magkänsla idag att de e från graviditeten som var och inte nått nytt. Men vi får se :)


    Hur har det gått för dig? Hur mår du? :)
Svar på tråden Letrozol, PCO