Inlägg från: aminabe |Visa alla inlägg
  • aminabe

    BF november 2020

    Hej, går gärna också med här! Fyller 30 år snart och har försökt få barn i över fyra år. Plussade i söndags vilket var helt fantastiskt!! Är i v 5 nu!

  • aminabe
    Linn29 skrev 2020-03-03 20:20:25 följande:

    Grattis och välkommen:)

    Är det första barnet? Själv plussade jag i Fredags och är överlycklig inför mitt första


    Precis, det är mitt första. Vi har gjort behandlingar på reproduktionsmedicin och ska dit och göra VUL i vecka 9! Grattis till dig med! Har du känt av några symptom?
  • aminabe
    Linn29 skrev 2020-03-03 21:18:42 följande:

    Kul, grattis. Det är mitt första med. Ska till barnmorskan på fredag och kolla läget och att allt står rätt till. Inte så mycket symptom förutom lite molvärk då och då, lite ömt i bröstvårtorna, och konstant hungrig. Känns som att jag borde känna mer, men vet samtidigt att många som är gravida inte har några symptom alls och allt är väldigt bra.


    Vad skönt att du redan kan komma dit för ett besök! Jag ringde idag men pga att jag ska göra VUL i slutet på mars så får jag inte boka in ett möte med barnmorska innan dess. Jag tror inte du behöver vara orolig, du är också i V5 va? Jag känner också mycket och googlar och har förstått att många symptom kan dyka upp senare under v.6-8 också och som du säger många får ju inga symptom och det är fortfarande normalt! Jag känner bara lite stickningar i livmodern lite då och då och sen ömmar brösten litegrann men inte mycket mer än så. Kanske lite tröttare på kvällarna men vet inte om det beror på det.
  • aminabe
    Linn29 skrev 2020-03-04 09:54:27 följande:

    Ja, hörde av så fort jag plussa. Antagligen pga chock. Likadant med min sambo, hade nog berättat direkt om han vart hemma då men han va på jobbet och jag på att spricka av förväntan över att berätta tills han kom hem. Hade fixat med romantisk middag och så fick han stickan i present:) Vart överlycklig.

    Aha, hur går det till, bestämmer man sig innan om man vill göra VUL? Eller pratar man med barnmorskan då? Jag hörde bara av mig sa att jag plussa och fick en tid bokad.

    Precis, är oxå någonstans i vecka 5 av vad jag har räknat. Får se mer exakt på fredag när jag träffar barnmorskan.

    Ja, har oxå läst en massa om det. Försöker att känna efter då och då efter symptom, men försöker inte att lägga för mycket fokus på det heller. Ingen idé att oroa sig. Precis, symptomen kommer nog att komma senare och då istället önskar man att man inte hade några symptom, haha.


    [/quote]

    Mja, tidigt ultraljud är inget som vanligtvis görs men eftersom jag inte blivit naturligt gravid så vill man väl kolla så att graviditeten fortlöper innan man lämnar över stafettpinnen till den vanliga vården. Lite tråkigt dock att behöva vänta ända till v.9, tror man kan göra det redan i v.7+0 (dvs v.8). Vill ta ett till digitalt test i v.6-7 bara för att se så att den ändras från 2-3 till 3+ men vet inte om jag vågar... har blivit så restriktiv till stickorna med alla minus man fått se genom åren. Vad spännande, då får du berätta hur det gick hos barnmorskan!
  • aminabe

    Grattis alla som plussat! Hoppas den här första tiden går snabbt för oss alla så att vi kan pusta ut och se fram emot en spännande vinter Hjärta

Svar på tråden BF november 2020