• jgren

    Letrozol - följas åt 2020

    Hoppar in i tråden här.. 

    Jag använde mig av Letrozol för några år sedan vid två tillfällen när jag med min dåvarande sambo försökte bli gravid via klinik. Dock utan resultat. Äggblåsorna blev större än vanligt men osäkert om någon ägglossning skedde. 
    Nu har jag börjat försöka på nytt med min flickvän. Men bara genom heminsemination, och jag hade kvar letrozol hemma som vi tog hjälp av nu senaste försöket, men det lyckades inte heller. Ska efter påskhelgen kontakta den privata vården igen och hoppas på letrozol igen och kanske även annan hjälp. 

  • jgren
    amandakollb skrev 2020-04-12 18:25:15 följande:
    Tänker också som lucyloo skriver, fråga om ni kan få ovitrelle utskrivet :) kan rekommendera livio som vi går till, det är en privatklinik men En utredning kostar lika mkt som på landstinget.
    Tyvärr fick vi inte ovitrelle utskrivet då :( Har nu fått svar från den privata kliniken och dom vill hjälpa oss, dock sa hon att det inte är att rekommendera att andra Letrozol så länge eller många försök, så det lät som hon var mer inne på IVF. Kan tycka att man bör väl först försöka ett par gånger ordentligt med både letrozol och sprutan innan man går på IVF:en? Vad har ni för tankar kring det? Hur länge/många försök har ni använt letrozol? 

    Har hört att livio ska vara bra, men vi bor uppe i norra sverige så alternativen är inte så många tyvärr. 
  • jgren
    LucyLoo skrev 2020-04-12 16:15:29 följande:
    Fick du aldrig ovitrelle utskrivet? Synd!? Verkar som att du kan behöva det annars för att ägglossa!?

    Lycka till!
    Fick tyvärr aldrig det. Men hoppas på få fler möjligheter med letrozol nu när vi fått kontakt med vården här, och då även få prova med sprutan :)
Svar på tråden Letrozol - följas åt 2020