• JonasSa

    Fråga till män om fysiska ömhetsbehov bortom sex!

    Jag är en man som älskar närhet och kroppskontakt. Det behöver inte alls leda till sex, det är olika typer av närhet.

    När jag läser din text känns det som att du ger lite dubbla signaler, du säger muntligt att du inte vill ha sex men samtidigt tycker du om närheten och blir kåt. Jag tror att han upplever detta och att det kan ge en frustration då han också blir kåt.


    Är det så skulle jag nog också tycka att det var jobbigt, men har inte testat!

  • JonasSa
    Anonym (Oxytocinjunkie) skrev 2020-03-12 22:10:51 följande:
    Du har fångat det exakt. Jag är dubbel och älskar flirta och hångla lite ibland men jag är väldigt nöjd där. Gillar nästan aldrig sex, har för dåliga erfarenheter och nog aldrig gillat sex nåt vidare, men haft det för att man skullat och för att killar velat och pushat.

    Killen har uttryckt att han känner den frustrationen och inget hellre vill än att ha sex samtidigt som han älskar vår kontakt och vår fysiska närhet. Men han är alltid sprängkåt dessvärre samtidigt som han försöker förstå och respektera mina behov och känslor. Men tror han lider en del. Jag lider ju mest av att han lider och att jag vet att jag kommer förlora honom. Därför måste jag sätta stopp tråkigt nog. Hade gärna haft det så här hur länge som helst..

    Om jag haft ett förhållande så vill jag ha både närheten som inte är sex, hur mycket lust det finns i det är olika. Men jag vil lha den sexuella njutningen och lusten.


    Så även jag hade nog blivit frustrerad.

    Sen låter det som du haft otur med sexpartners, är en härlig känsla om man har gemensam lust!

Svar på tråden Fråga till män om fysiska ömhetsbehov bortom sex!