Inlägg från: Anonym (Kvinna men skriver ändå...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna men skriver ändå...)

    Fråga till män om fysiska ömhetsbehov bortom sex!

    Känner igen mig i det du skriver. Har alltid haft ett stort behov av att vara nära, få beröring av en partner, utöver sex. Har väldigt "hungrig" hud i övrigt men speciellt i ett förhållande. 9 av 10 ggr har männen tagit detta som om jag är sugen på sex (när jag sagt att det inte var menat så så har dom liksom inte sett vitsen...)

    Så ofta, väldigt ofta, har jag haft sex med dom bara för att få den där beröringen och med tiden så har min lust till sex nästan helt försvunnit. Jag kan precis som du bli väldigt kåt av att bara vara nära men när det nästan direkt övergår till sex så tappar jag lusten helt.

    Nu för tiden associerar jag bara sex med press, vilket jag sörjer otroligt så klart...

    Och detta är ju som sagt inte lätt att berätta för en framtida partner...:/

    För tvivlar STARKT på att det finns män som är likadana!

  • Anonym (Kvinna men skriver ändå...)
    Anonym (Oxytocinjunkie) skrev 2020-03-12 22:41:32 följande:

    Vad skönt att höra att det finns andra som jag. Känner mig så onormal.

    Har du någon tanke kring vad din sexolust beror på. Skulle du kunna få lust med en man om du inte kände pressen till exempel?

    Jag har också svårt att tro att det finns såna män. Jag skulle heller inte trivas med någon som var helt asexuell då jag är väldigt lekfull och flörtig av mig och älskar spelet och att hångla och kyssas osv alternativt bara ligga nära och kolla film och sånt helt utan press.


    Jag skulle gissa att olusten kommer ifrån att jag känt den där pressen för ofta helt enkelt...så jag tror (vill väldigt gärna tro iaf:)) att om jag träffade en s.k "rätt" man så skulle jag nog med lite tid kunna känna lust på "rätt sätt".

    Jag är långt ifrån asexuell, kan ju bli väldigt kåt av att bara kramas, kyssas och vara fysiskt nära vilket jag älskar att göra. Så det ligger ju inte där...

    Förstår att det är en jobbig situation du är i nu med den här mannen. Men måste säga att jag tycker att det är skitstarkt att du står upp för hur du känner! Det är ju mer än vad andra (jag) skulle palla. Jag är för "beroende" av det där fysiska för att vara så ärlig, tyvärr. Och då förändras ju ingenting heller...så hatten av för dig!:)
Svar på tråden Fråga till män om fysiska ömhetsbehov bortom sex!