Inlägg från: Anonym (Doktorn) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Doktorn)

    Håll era barn hemma! Corona

    Detta låter som en tankevurpa. Du ber oss hålla våra friska barn hemma, men du som är sjuk stannar inte hemma trots att det är där rekommendationen ligger? Du är den potentiella smittspridaren här. Stanna hemma.

  • Anonym (Doktorn)
    Anonym (Anna) skrev 2020-03-13 08:12:08 följande:

    Poängen med rekommemdationer är att man ska följa dem, inte hitta på en masssa egna. Om man är frisk ska man vara på jobbet/i skolan, om man är sjuk ska man vara hemma.

    Om mycket skolpersonal blir sjuk och är hemma kan huvudmannen ta till olika åtgärder för att lösa det. Jag tycker att du ska prata med din chef om din oro istället för att köra ett eget race.


    Mycket klokt inlägg.
  • Anonym (Doktorn)
    Anonym (Förskollärare) skrev 2020-03-13 12:59:27 följande:

    Senast igår sa min chef att huvudvärk och snuva inte är sjukdomssymptom. Det är vårt allmäntillstånd i förskolan. Vilket han såklart har rätt i.

    Om alla barn var hemma och ingen dök upp i skolan eller förskolan så skulle det stängas. Så länge föräldrar fortsätter att lämna sina barn där så måste såklart vi i personalen ta oss dit.

    Ni som kan va hemma med barnen, snälla var det!


    Du har fått flertal vettiga kommentarer som förklarar för dig varför du har fel, men det verkar inte gå fram. Du ska vara hemma om du har infektionstecken. Ta ditt ansvar att följa riktlinjerna istället för att lägga över ansvaret på friska föräldrar till friska barn.
  • Anonym (Doktorn)
    Jemp skrev 2020-03-14 16:20:51 följande:

    Ingen har försvarat att sjuka barn lämnas på fsk.


    Tror det är absolut hopplöst att diskutera med TS. Hen kommer fortsätta hävda att hen, trots halsont och snuva, saknar förkylningssymptom.
Svar på tråden Håll era barn hemma! Corona