• Brumma

    Förbehållsbelopp vid minskat umgänge

    Han har ju rätt i viss mån - har ni en överenskommelse om vh så är det ju detta han måste ha i sin ansökan om tillägg. Han kan ju inte gärna göra anpassade nya ansökningar efter varje månad. Enligt er överenskommelse ska barnen vara där vh, han ansöker om tillägg för vh.

    Förstår inte riktigt varför du tar upp att han tagit bort den tredje sängen, som om det skulle vara något negativt? SJÄLVKLART skall den tas bort, för att frigöra utrymme - de sover ju inte där samtidigt om jag förstått saken rätt?

    Det framstår mer som om du vill göra livet surt och gnälla - och ja, jag FATTAR att man kan vara dödligt trött på föräldrar till sina barn som beter sig illa, inte tar ansvar osv men det du försöker göra skulle ju bidra till att förstöra barnens och pappans relation än mer. Välj dina strider och släpp sådant som i nuläget inte påverkar dig men som i slutändan troligen skulle påverka dina barn negativt.

    Vem vet, de ynka kronorna (40:- per barn o dag) är det som gör att barnen faktiskt FÅR mat när de är där. Försvinner den summan finns ju möjligheten att pappan inte har råd att ge dem mat när de kommer.

Svar på tråden Förbehållsbelopp vid minskat umgänge