Inlägg från: possessedfreak |Visa alla inlägg
  • possessedfreak

    DN misogyniskt?

    Har läst så mycket märkliga saker i den tidningen att man börjar ju fundera vad de är för idioter som ligger bakom den systematiska, misogyniska sörjan som de skriver... Jämför kvinnors sexualitet med kaniners? Alltså de skriver ju helt sjuka saker i den tidningen.. Någon som också tänkt på det? Nu.. "vissa män får göra som de vill" eeh ok,  var det den bästa rubriken de kunde komma på? Låter ju som att DN själv står bakom såna yttranden och om man lägger ihop all skit de skrivit , så känns det ju som om DN har en misogynisk agenda. Jag tycker iaf att DN är en misogynisk skittidning

  • Svar på tråden DN misogyniskt?
  • possessedfreak
    Anonym (nyliberalism suger) skrev 2020-03-17 12:40:40 följande:

    Jag har mest reflekterat över att det är en nyliberal  och USAtillvänjd smörja mestadels och saknar djup och uppföljning på viktiga ämnen. Inte tänkt så mycket på det misogynaperspektivet. Ge exempel?


    Ja, det också... men här har jag två exempel jag finner extremt märkliga.


    Exempel nr 1:


    RUBRIK: Kaniner och kvinnors orgasmer (publicerat 2019-10-02)


    "Förutom att  vara njutningsfull är den kvinnliga orgasmen något av ett mysterium, eftersom den inte uppfyller någon biologisk funktion? Kaniner kan sitta på svaret tror forskare"


    Låst artikel nu, så kan inte se vilken "journalist" som skrivit artikeln.


    ^ vad gäller detta, kan jag tänka mig att nån gubbe fått sig ett riktigt gott skratt av att jämföra kvinnor med kaniner. Själv har jag svårt att ta artikeln på allvar, då det känns som ett subtilt ,internt skämt eller nåt snarare än seriös journalistik


     


    Exempel nr 2


    Rubrik: Man kan inte göra män rättslösa för att hantera kvinnors sexuella utsatthet (Lena Andersson, 2020-03-14)


    "Regeringen vill skärpa straffet för våldtäkt. Men när man urholkar detta brott så att det inte fordrar vare sig våld eller tvång borde istället straffen sänkas rejält"


     


    känner inte att jag behöver tillägga något mer, känner att det jag citerat talar för sig självt.

Svar på tråden DN misogyniskt?