Inlägg från: tiama |Visa alla inlägg
  • tiama

    BF December 2020

    Hej,
    jag är 25 år gammal och väntar mitt och sambons andra barn! Vi har en son född januari 2017 så om allt går som det ska kommer det bli ett syskon i december, alltså 4 år emellan barnen. Vi har velat ha ett syskon ett tag men jag ville göra klart studierna och jobba upp SGI först. Det tog sig på tredje försöket vilket vi är väldigt tacksamma över. Plussade igår, och tog även ett till test idag :) Med första graviditeten tog jag 10 test för jag trodde inte på det haha!

  • tiama
    Memilia skrev 2020-04-01 14:21:39 följande:

    Plussade igår efter att ha försökt i 6 månader! Bf 3/12, helt fantastiskt! Skulle vara kul med en FB-grupp också, nån som känner sig manad och vet hur man gör...? ;) Mvh. Oteknisk


    Grattis! Jag skapade en Facebookgrupp nu men den är dold för att ingen ska kunna hitta den så jag måste nog ha folks namn för att kunna lägga till medlemmar. Så de som vill vara med kan skriva ett meddelande till mig här så kan jag försöka lägga till i gruppen. :)
  • tiama

    Jag har skapat en Facebookgrupp som är helt dold. Vill man vara med är det bara att skicka ett meddelande till mig här på familjeliv så bjuder jag in er. :)

  • tiama

    Har svarat alla som skrivit till mig om facebookgruppen nu, om det är fler som vill vara med är det bara att skicka ett meddelande till mig här på familjeliv så lägger jag till er med :)

  • tiama

    Hej! Vill påminna igen om att det finns en dold grupp på Facebook för oss med BF december 2020. Om ni vill gå med kan ni skicka er mejladress i ett meddelande till mig här på familjeliv så bjuder jag in er. :)

  • tiama
    gammelpysen skrev 2020-05-11 20:46:06 följande:

    Hej Tiama, hur många är med i gruppen? Jag ska göra Kub om 2 veckor och vill gärna veta att allt är bra innan jag går med i någon grupp..


    Det är ca 60 personer som är med. Det är helt okej att vänta förstås, skriv till mig här på familjeliv bara när du vill gå med :)
  • tiama
    KaffeOchHybris skrev 2020-06-01 17:58:03 följande:

    Hej Tiarna, jag vill gärna gå med i gruppen men du sa att du inte kunde hitta mitt namn när du sökte. Jag skickade en vänförfrågan för ett tag sen så du skulle hitta min användare, men fick inget svar. Gissar att du inte sett det eller trott att det var någon random människa, hehe. Men lägg gärna till mig om det går.


    Men oj förlåt mig!! Jag hittar inte din vänförfrågan... Min facebookapp är usel. Men du får gärna skriva ett meddelande till mig på Facebook så fixar vi det! :)
Svar på tråden BF December 2020