Inlägg från: Gameofthrones |Visa alla inlägg
  • Gameofthrones

    Är det någon som kan ta emot mitt CV och kritisera mig?

    Det är bra att du är i FL men du vet inte vem du tilltar till , från privatpersoner som tycker att ditt CV suger eller du ska skriva såhär, gå till Arbetsförmedlingen, dem är bättre än många här. 

    Allt hänger på vad du söker, vem du inriktar till , alla arbetsgivare söker olika och kan olika saker inom CV. 

  • Gameofthrones
    Koncentration skrev 2020-03-23 17:25:17 följande:
    Men det där om att arbetsgivare söker olika och kan olika saker inom CV. Jag får ju inte ens vara välkommen på interjuv av alla ställen jag sökt. Det är jämnt om att de har gått vidare till andra kandidater.

    AF tar väl inte emot CV och kritiserar en via nätet. De vill att man skall gå dit och kolla. Jag har gjort det förut, några gånger. Jag mådde inte bra av det av olika anledningar. Jag pluggar idag och vill inte spendera min energi på dem.
    Arbetsgivare är dåliga generellt på svara på CV:n som kommer in och spontan söker även högtid för söka arbete. Arbetsgivare vet vad dem vill ha, man ska "sälja in sig" varför är du bra på det och varför vill du ha ansvar, ? 

    Tex, i butik, jag gillar och ha ansvarsområde, - Då vill jag som arbetsgivare veta varför. Då vill jag att du skriver - jag gillar och ha ansvarsområden för jag tycker om det och ansvarstagande och mina bästa sidor är plocka varor och vara konionalavdelningrn för tiden rinner iväg när man plockar upp varor och tar emot leveranser tex. skriver du alldeles för mkt kan det hamna i papperskorgen på en gång. Skriver du normalt om arbete, varför man tycker om och söka hit, skriv inte hej jag heter... Jag har träning som fritidsintresse, det skriver man som övrigt i ett litet stycke sist. tex.
Svar på tråden Är det någon som kan ta emot mitt CV och kritisera mig?