Inlägg från: Martinetto |Visa alla inlägg
  • Martinetto

    Hur funkar nätdejting för dig?

    Lade ner mycket arbete på min profil. Bra bilder, genomtänkt text och fick jättemånga mail dagligen. Av de så var kanske några enstaka tillräckligt intressanta för att gå vidare med.


    Jag tror på att inte vara brevvän utan träffas så snabbt som möjligt för att se hur man är egentligen. Helst inom en vecka.


    Har träffat några och träffar för närvarande en förtjusande kvinna sedan någon månad för att se om det är "vi".

  • Martinetto
    Spaceman skrev 2020-03-26 14:06:22 följande:

    Antal meddelanden: Inga

    Besök: en handfull i veckan max.

    Svar på meddelanden: 10 - 20 %

    Matchningar: under 1 %

    Faktiska dejter: Inga

    Så ibland undrar man vad man betalar för. Månaderna och åren går och det känns som att man kollat in alla kvinnor på 30 mils pendlingsavstånd.

    Önskar att det fanns en blinddejt-sida där man reggade sig med bank-id och fick en dejt med nån som matchar på ett ställe som passar båda. De kan givetvis inte garantera något resultat, men så man får nåt för pengarna...


    Jag använde(r) Happy Pancake och tycker det funkar. Sedan kan det absolut vara så att det finns geografiska skillnader.
    Enligt min erfarenhet så är en profil en sida där man ?säljer? sig. Du måste skapa ett intresse för just dig, göra dig unik på ett positivt sätt.
    Finns inget tråkigare med intetsägande text och ?kontakta mig om du vill veta mer?, inga bilder, eller ännu värre, en bild tagen av datorns kamera. Då om någon gång så ser man trött och glåmig ut.
    Jag har testat att skriva men försvinner i mängden så har förlitat mig helt på min profil.
    Pratade med mitt ex (vi har en väldigt god relation) och hon drunknade i ?förslag? från gifta män som ville ha någon vid sidan om, kåta 20-åringar och män som uppenbarligen inte hade bemödat sig att läsa hennes presentation.

Svar på tråden Hur funkar nätdejting för dig?