• Perjonsson

    Precis fått reda på att jag blivit polisanmäld-när blir jag kontaktad av polisen?

    Anonym (a) skrev 2020-03-25 16:32:09 följande:

    Det gäller inte brott mot barn. Han har anmält mig för något, troligtvis för att han vill ta vårdnaden om barnen. Ja han säger att barnen far illa för jag är allvarligt psykiskt sjuk, vilket inte stämmer. Sen gjorde han som sagt en anmälan till polisen också. Jag är rätt säker på att han inte skulle hitta på att jag skadat barnen på något vis, det vore för extremt.

    Psykiskt är det hela väldigt stressande då jag är ganska säker på att han gör det för att han vill stämma mig på vårdnaden.


    Jag har varit inblandad i några fall och i en orosanmälan omhändetog soc barnet efter bara någon dag och har sen aldrig mer fått flytta tillbaka bra nog.

    I de 3 fall jag har direkt varit aktiv handlar det om 2 kvinnor som bedyrar att det inte är minsta fel på dom och att de är bra mammor men i själva verket är de totalt galna. Ja med den ene har jag daglig sms kontakt med och går jag tillbaka o läser historiken på telefon tror man inte det är sant att en människa kan flippa så brutalt. I det 3de fallet är det inte akut fara för barnet och handlar en personlighetsstörning som utsätter barnen för små nertyckande kommentarer och mamman kan aldrig erkänna egna fel.

    Vad jag vill säga med det är att jag får rysningar när du bedyrar din oskuld speciellt när soc gått vidare och har polisanmält.

    Mycket allvarligt!!!
  • Perjonsson
    Anonym (a) skrev 2020-03-25 18:32:34 följande:

    Nej nu har du verkligen missförstått. Socialtjänsten har INTE polisanmält, tvärtom har dom inte agerat alls på vad som står i orosanmälan. 

    Mitt ex, som jag har barn med, polisanmälde mig. Jag fick reda på det då en orosanmälan gjordes från polisen, vilket är rutin. Han har med största sannolikhet anmält mig för att han nog tänker att det är bra vid en eventuell vårdnadstvist. Socialtjänsten agerar som sagt inte på vad han anmält eller säger. 

    I en vårdnadstvist har han mycket som talar emot han, det är troligtvis därför han gör såhär.


    Ok bra att du rättade mej där.

    Det förändrar läget rejält.
Svar på tråden Precis fått reda på att jag blivit polisanmäld-när blir jag kontaktad av polisen?