• Anonym (I)

    Om ghostning

    Tror att de som ghostsr antingen är ena osäkra jävlar eller bara egoistiska och lata. Eller båda.

    /ghostad av min pojkvän som jag varit tillsammans med i nästan ett år

  • Anonym (I)
    Anonym (ghostee) skrev 2020-03-29 23:04:31 följande:

    Ghostning säger ju så klart mer om den som ghostar än den som blir ghostad, om vi nu håller oss till de som inte lämnar något besked eller förklaring överhuvudtaget. Osäker, egoistisk, och/eller lat. Osäkra är vi väl lite till mans, lite egoistiska också, och vem har inte velat ta den enklaste vägen om vi kunnat... men om man hade vetat om hur ont man gjorde den andra när man bara skär av all kommunikation, hade man gjort det då? 

    Hur var det för dig med den här pojkvännen? Mådde du mycket dåligt? Mådde du dåligt länge? Det svåra är ju att landa i vad som har hänt och att bara kunna bearbeta och gå vidare. Vad har varit svårast för dig? 


    Det är väldigt nyligen så jag är fortfarande förvirrad. Landade för några dagar sen i att vi förmodligen inte är tillsammans längre iallafall? Men jag saknar förklaringar, ett riktigt tydligt avslut, jag skulle vilja veta t.ex när HAN avslutade. Var det flera veckor eller en månad sen eller nyss liksom? känns konstigt att inte veta det, och varför. Betydligt värre att gå igenom det här, det blir ju mer utdraget, än ett normalt breakup.
  • Anonym (I)
    Anonym (ghostee) skrev 2020-03-29 23:19:30 följande:

    Det där är läskigt, att han har vetat men inte jag. NÄR visste han? Jag försöker tänka lite hur det hade varit om han hade berättat, då hade det också funnits en tidsskillnad på när han visste och när jag visste, men på ett annat sätt. 

    Kastas du mellan att det är slut och att det kan ha hänt något? 


    Ja den här ovissheten är otrevlig. Hur länge har jag förnedrat mig liksom med att vilja vara med honom när han inte velat eller tyckt att det varit slut?

    Nä 90% av mig tänker att det är slut. 10% tänker att han kanske kommer tillbaka. Han har gjort kortare ghostningar (det kanske heter nåt annat då) under förhållandet men sen kommit tillbaka och låtsats som ingenting. Men nu har det varit så långvarigt att det nog måste vara slut.
Svar på tråden Om ghostning