• cerise81

    Fantiserar om att se min sambo ha sex med en annan man

    Erik79 skrev 2020-07-12 02:51:42 följande:

    Har fått se det några gånger, min bästa kompis som satte på min fru... underbart upphetsande


    Låter som ett drömscenario! Önskar att min man ville gå med på öppet förhållande. Tror det skulle berika vår relation att få nya erfarenheter sexuellt.
  • cerise81
    Mierdaz skrev 2020-07-16 12:35:48 följande:

    Läckert..

    Vill du att han tittar på eller deltar?


    Nej, det tror jag inte faktiskt. Utan mer att han ger mig friheten att utforska min sexualitet. Och vice versa såklart. Vi var varandras första en gång i tiden nämligen. Jag unnar definitivt honom att få uppleva sex med någon annan.
  • cerise81
    Kungsbackakillen73a skrev 2020-07-17 09:46:17 följande:

    Att träffa andra nya partners berikar och vidgar verkligen perspektiven. Att upptäcka andra människor, lära sig, upptäcka sig själv är ljuvligt. Jag har exempelvis upptäckt att jag är bra på att framkalla fontänorgasmer.


    Jag förstår vad du menar. Har tyvärr gjort saker vid sidan av eftersom min man nobbat alla mina försök till att utveckla vårt sexliv. Bortsett från den moraliska aspekten så har jag fått uppleva många spännande saker. Analt (som min man vägrat ge mig i 15 år) som det visade sig att jag gillade väldigt mycket. Jag kan få fontänorgasm, vilket jag inte hade en aning om innan. Jag har fått utforska min undergivna sida...med smisk, hårdare tag...jag har märkt att jag njuter av viss smärta. Det förhöjer hela upplevelsen när man är som kåtast! Är glad att jag vågat ta steget och "kastat mig ut"...har alltid varit pryd och blyg och aldrig vågat ra risker. Hur löjligt det än låter så har det här varit utvecklande för mig som person...
  • cerise81
    Nakenparet skrev 2020-07-16 09:00:42 följande:

    Ja. Gjort det under en längre tid och berättadedet för min sambo. Nu träffar vi andra och är väl sk swinger (även om jag ogillar ordet). Min tjej som först var starkt emot det gillar verkligen det lika mycket.


    Härligt att ni tog steget. Önskar jag och min man kunde göra detsamma.
Svar på tråden Fantiserar om att se min sambo ha sex med en annan man