• Anonym (Jag)

    Värre att föda barn under Covid-19 än på 1800-talet

    Orkar inte läsa allt, men vill inflika några saker.
    Lustgas funkar inte på alla. Hade noll effekt på mig. Det finns annan smärtlindring som funkar bättre. Min man var inte med under den veckan jag sattes igång och senare fick katastrofsnitt. Han besökte mig nån timme per dag för han tog hand om vårt äldre barn och hade 16 mil att åka. Det gick det med. Man både orkar och klarar av mycket mer än man tror. Och är man gravid så måste barnet ut. Nånstans, på nåt sätt och det gör dom också. Det blir inte alltid som man tänkt, men ut kommer dom. Och då kvittar det hur det gick till när man sitter där med sitt efterlängtade barn. Glad 

  • Anonym (Jag)
    Anonym (J) skrev 2020-03-30 17:33:44 följande:
    Typexempel på vad jag menar med nedlåtande kommentarer.

    Irrationella rädslor?

    Som sagt, för vissa är lustgas enda alternativet. Och för dem med förlossningsskador är det nog inte sak samma hur förlossningen gick.
    Nedlåtande?! Vafan tror du man MEDVETET försöker vara det?! Jag hade två högriskgraviditeter som båda slutade i snitt varav ett katastrofsnitt där både jag och barnet var mycket nära döden. Skulle JAG inte ha förståelse för att folk är rädda? Jag av alla liksom?! Får man inte skriva NÅNTING numer på F.L om ens egna upplevelser av en förlossning? Och vafan vet du om jag har bestående förlossningsskador? Det är nu så att jag råkar ha det!! Men skrev inte om det utan försökte poängtera det positiva som faktiskt kommer av en förlossning för 99,999% av alla- ett levande barn. Men se det var ju fel det med!!
Svar på tråden Värre att föda barn under Covid-19 än på 1800-talet