• Pope Joan II

    Är det våldtäkt? De bor ihop. Killen vill typ aldrig ligga, tjejen vill alltid. Nu har de sex. Tjejen ber om närhet under sexet, "kom närmre" varpå killen trycker ner hennes huvud hårt. Hon säger "sluta", han fortsätter tills hon stänger benen.

    Wench85 skrev 2020-03-31 10:15:39 följande:
    Jag tycker frågan är otydlig. Hur ber hon om närhet? Har han anledning att tro att hon vill att han trycker ned hennes huvud, för att det exempelvis är så de brukar göra? Hur påverkas hennes huvud av att hon stänger benen, är det... jag fattar inte, hennes huvud är väl inte mellan hennes ben? Eller vad är det för position? Menar verkligen inte att göra mig lustig, men jag har svår att förstå förloppet. Vad hon och/eller han gör i underlivsregion och i huvudregion?
    Precis vad jag också undrar. 

    "Trycker ner huvudet" - intierar oralsex? 
    "Stänger benen" - kanske betyder att ts förde ihop de tidigare särade benen så att hennes sexpartner skulle förstå att han försatte chansen till penetrerande sex genom huvudtryckandet? Symbolisk stängningsskylt?
Svar på tråden Är det våldtäkt? De bor ihop. Killen vill typ aldrig ligga, tjejen vill alltid. Nu har de sex. Tjejen ber om närhet under sexet, "kom närmre" varpå killen trycker ner hennes huvud hårt. Hon säger "sluta", han fortsätter tills hon stänger benen.