Inlägg från: Anonym (tröttnat) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tröttnat)

    Sambo tjatar om analsex varje dag

    Hej,

    Jag är 32 år och min sambo några år äldre, vi har ett barn ihop med.

    Vi har bra sexliv i övrigt....
    Min sambo tjatar alltså varje dag om analsex, jag tycker detta är väldigt jobbigt och irriterande...vi har haft det förr då och då... inget jag tycker är så skönt... men han är helt galen i det... Han kan smyga sig bakom mig när  jag står i köket och viska mmm analsex...med dig ikväll....  han kan säga detta när vi är ute också.
    Jag bara känner hur irritationen växer inom mig! 
    Vi är två vuxna människor, men han verkar ändå inte ge sig trots att jag sagt till att han får sluta hålla på..att jag ändå inte vill...som om han inte ger sig...och så säger han att han vet att jag gillar det fast jag säger nej...
    Han vill inte inse utan försöker varje dag ändå, som om jag kanske skulle ändra mig....
    Nej, så är det inte... jag är så nöjd med det andra!
    Vilket han också är nöjd med, men han ska ändå få med analsexet, någon dag och någon kväll ska det bli av....tycker han tydligen....

    Fler med samma problem?!

  • Svar på tråden Sambo tjatar om analsex varje dag
  • Anonym (tröttnat)
    Anonym (Skönt) skrev 2020-03-30 22:56:43 följande:
    Det finns många kvinnor som tycker det är skönt ja, jag är en av dem. Gör man rätt och tycker om det gör det inte ont. Självklart byter man inte hål åt det hållet utan tvätt.

    Till TS, det är respektlöst att tjata på dig om du inte gillar det. Säg ifrån ordentligt!
    Jag har sagt till ordentligt, men det hjälper inte, han fortsätter och fortsätter att viska om det...vi kan vara i affären och han smyger bakom mig mm din rumpa hemma sedan... Ja, vilken tur att ni finns som gillar det, vad mycket min sambo går miste om där ute....han kanske hade blivit lyckligare med en som ville varje dag, så slipper han tjata med!
Svar på tråden Sambo tjatar om analsex varje dag