• Anonym (ooo)

    Min dotter har blivit lurad på sina pengar

    Anonym (Mamma) skrev 2020-03-31 06:21:19 följande:
    Ja jag har tagit reda på vem det är och vart hon bor. En 23 årig tjej. Bor tyvärr långt ifrån mig annars hade jag fan åkt dit!!!

    Liksom lura en 12 åring. Jag blir så förbannad!!!!

    Med polisanmälan så vill man ju få tillbaka pengarna annars är de ju ingen mening. Jag menar vad blir hennes straff då?? Ingenting?
    Jag polisanmälde en person som jag handlat av via nätet en gång. Det var bara ca 200 kr MEN jag fick tillbaka pengarna! Det var en person som satt i system att inte skicka saker och vi var flera personer som hade anmält. Det var en föräldraledig ung tjej som inte hade så mycket pengar (och inte var så smart) så hon försökte få in pengar den här vägen. För oss alla handlade det om småsummor men polisen tog det på allvar. Jag fick tom vara med via telefon i tingsrätten och vittna. 

    Därför tycker jag att du kan meddela tjejen att skickas det inte den här veckan (spårbart är ju bra att tänka på också) så kommer du kontakta polisen senats fredag! Förhoppningsvis kanske det räcker att skrämmas lite, så får hon tummen ur och skickar. I värsta fall är det en riktig lurendrejare och det inte ens finns en telefon, och då ska man självklart anmäla. 
Svar på tråden Min dotter har blivit lurad på sina pengar