Inlägg från: theotherone |Visa alla inlägg
  • theotherone

    Ska man förvarna om man har väldigt stor penis?

    Anonym (Moss) skrev 2020-04-01 00:47:52 följande:

    Jo sant det finns INGET bra tillfälle att dra upp nåt sånt.

    Jag har träffat flera som säger att de älskar stora men de levererar inte.

    En tjej som ja pratat mycket med sa att hon älskade stora och hon var sjukt fixerad men när vi väl skulle ligga så blev det nothng


    Alltså, det KAN ju vara så att de som säger att de gillar en stor menar att de vill ha en som är typ 18 cm eller så. Men om du nu är ?större än världsrekordshållaren?, så ligger du ju på över 30 cm och då är det ju en helt annan sak.
  • theotherone

    Visst är det fascinerande. Den ENDA gången som kvinnor helt ohämmat raggar på män på FL är när det är män med stora penisar. Och så undrar kvinnor samtidigt varför män är så kukfixerade. Håhåjaja.

  • theotherone
    Många säger att TS trollar. Men låt oss säga för enkelhetens skull att TS är längre än 99.99% av alla män. Dvs han utgör en grupp av 0.01% män som är längre än alla andra. Hur många är detta? Vi har cirka 5 miljoner män i Sverige, varav cirka 83% räknas som vuxna. Det innebär 4,65 miljoner vuxna män. 0.01% av 4,65 miljoner är 465 män. Är han längre än 99.999%? Då är det 46 män i Sverige totalt som är lika långa. Längre än 99.9999%? 5 män i Sverige.

    Så helt omöjligt är det inte. Osannolikt, ja. Men inte omöjligt.
  • theotherone

    Jag fattar inte heller. Man kan liksom inte ta ett längdmått och applicera standardavvikelsen för detta längdmått på alla andra längdmått. Det går inte. Äpplen och päron.

    Människan är mellan 50 cm och 272 cm lång. Snittlängden är cirka 180 cm. Maxlängden är alltså 150% längre än medianen.

    Kortaste och längsta penis, samt medelvärdet för penislängd har inget som helst med ovanstående att göra. Vi vet redan att en penis kan bli en bra bit över 30 cm lång. Den längsta rapporterade är 34 cm, men säkerligen finns det ett rätt stort mörkertal här eftersom penislängd inte är lika uppenbart (nåja) som kroppslängd, samt även kan vara förknippat med ett visst tabu. Genomsnittslängden är cirka 13 cm. Maxlängden är alltså 261% längre än medianen.

    Jag upprepar: Äpplen och päron, blanda inte ihop kroppslängd med penislängd. Det är inte alls omöjligt att TS har en 36 cm lång penis. Osannolikt, men inte omöjligt.

  • theotherone

    Jag blandar inte ihop någonting. Det är du som inte förstår hur normalfördelning fungerar.

  • theotherone

    Jag blandar inte ihop någonting. Det är du som inte förstår hur normalfördelning fungerar.

    Det kan naturligtvis vara så att TS trollar ändå. Enklast är naturligtvis att presentera bildbevis.

  • theotherone

    Dude, det var du som påstod att om att en man kan ha en 35 cm penis, så betyder det att en man även kan vara över fem meter lång. Flört

  • theotherone

    Long Dong Silver hade en protes, det trodde jag alla visste...

Svar på tråden Ska man förvarna om man har väldigt stor penis?