Inlägg från: vegaveravegavera |Visa alla inlägg
  • vegaveravegavera

    Bim Maj 2020

    Hej! Min mens kom idag den 3 april precis som beräknad. Nästa mens ska infalla runt den 2 maj. Det är det fjärde försöket. Och det första försöket som jag känner mig riktigt jävla less på. Trodde verkligen inte det skulle vara såhär svårt. Kanske ska börja med ÄL stickor denna månaden. Är det lönt tycker ni? Vi ligger liksom ändå minst 3 ggr i veckan oavsett och under beräknad ÄL typ varje dag. Stickor kanske är mest för folk som inte har tid/ork att ligga så ofta kanske för att man redan har småbarn osv?

  • vegaveravegavera

    hejhej! vet att jag frågat detta förut i någon BIM-tråd men provar igen, får ni alla sånna här "äggvite-sekret" vid ÄL? För jag får verkligen inte det! Har försökt bli gravid aktivt sen januari men har under hösten läst på mycket om fertilitet och försökt att hitta min ÄL, bland annat genom att leta efter det där elastiska gegget ca 1 vecka efter avslutat mens och en tid framåt. Jag hittar seriöst ingenting, verkar knappt ha några flytningar alls? Lite lotion-liknande är allt jag kan fånga upp men då får jag verkligen gräva, haha. När jag googlar så får jag upp så olika svar. Så jag undrar bara om det finns någon där ute som inte heller har så märkbart ÄL sekret men som ändå blivit gravid? Borde jag vara orolig att jag inte hittar dom? 

  • vegaveravegavera
    Undrandee skrev 2020-04-19 15:07:51 följande:

    Hur ofta har ni sex när ÄL närmar sig? Min ÄL förväntas ske nästa helg. Är det optimala att ha sex varannan/var tredje dag fram tills nästa helg nu?

    Vi har vanligtvis sex 2 ggr/veckan. Jag tycker det känns lite lite, min partner tycker det räcker för att vi ska ha en chans till bebis...


    läste här: https://mammasidan.se/bli-gravid/hur-ofta-och-vilken-staellning att chanserna att bli gravid ökar markant om man har mycket sex, alltså varje dag, än om man har sex en gång i veckan. jag och min kille har haft sex kanske två gånger i veckan i genomsnitt under hela cykeln dom senaste tre månaderna och kanske bara en extra gång veckan när min app säger att jag ska ha ägglossning. förstår nu att det kan ha varit för lite så denna månad försöker jag få till det nästan varje dag haha. vill att det ska hända snabbt så då får man jobba på lite även när man inte är så sugen! 
  • vegaveravegavera

    Hej alla! 5 dagar kvar till BIM nu! Är på 4e försöket. Hade sex 4 gånger runt ÄL (på ÄL, dagen innan ÄL, tre dagar innan och fyra dagar innan) sen inte så mycket mer. Blev lite trött av att försöka så intensivt, har inte gjort det föregående månader utan bara legat som vanligt 2 ggr i veckan kanske och hoppats att pricka typ. Har inte heller gravtestat mig innan utan har bara väntat på mensen, men tänkte om jag inte skulle köpa lite testa tidigt stickor nu i veckan. Dom brukar väl funka från BIM-5? Vill bara veta om det funkade eller inte denna månad, så jag kan gå vidare och ta lite barngörarledigt fram till nästa ÄL... Har inga speciella symptom, tunga ömma bröst men det är ju lika gärna pms. Har inte så mkt hopp denna månad. Någon mer som ska testa tidigt i veckan?

  • vegaveravegavera

    ååh grattis ni som plussat!! vad bra det verkar gå nu i trådarna om man jämför med tidigare i år? är det våren eller??


    nu har jag börjat hålla på sådär och känna efter... stora tunga ömma bröst nu i två-tre dagar, idag är jag på cd 26 av 29. måste ha bh hela tiden för det gör så ont i dom! vill nästan sova i bh. min kille påstår att jag är något mörkare runt vårtgårdarna. känner mig konstig i kroppen också, svårt att förklara, ny känsla i underlivet, typ ilande och lite ont i ena sidan ibland. varför håller man på såhär!!! nu tror jag ju att jag är gravid igen! har köpt 2st testa tidigt rfsu och vill bara ta ett NUNU men jag bör vänta till imorgon bitti va? Är ju bara på bim -4... 

  • vegaveravegavera

    Testade negativt nu med morgonurin Med rfsus testa tidigt på bim -3. Det är kört tror jag. Var verkligen total-blankt, inte en tillstymmelse till streck

  • vegaveravegavera
    Nykär15 skrev 2020-04-29 09:14:15 följande:
    Usch så tråkigt...vet hur det känns!!

    <3


     


    Trocazero skrev 2020-04-29 16:28:03 följande:
    Åh vad trist. Det ska ju vara säkert på bil-3, vet verkligen exakt känslan. Ordinerar mycket choklad, eller nåt annat du tycker är gott! Hjärta

    tack snälla! såg att du också fick neg så jag önskar dig detsamma<3 nästa gång!!


     


     


    jag är på bim -2 idag, har inte testat igen, var bara asdeppig igår och började planera för livet som ofrivilligt barnlös... skaffa gård med getter kanske? dramatiskt efter 4 försök men ni här i tråden vet jag vet hur det känns!! uppdaterar om mensen kommer eller ej, kommer den på lördag som planerat så har jag nästa bim 31a maj så jag hänger väl kvar i majtråden då :) 


     




  • vegaveravegavera
    Nykär15 skrev 2020-04-30 21:18:58 följande:
    Prova rosenrot från cd1-ÄL, det ger ökade flytningar:)

    Har värsta Niagarafallen nu på cd11 :) och jag är 43 år kan tilläggas. Älskar effekten av rosenrot som förstärker äl, ömmar och molar och mycket sekret.
    Vemvetintejag skrev 2020-04-30 20:35:28 följande:
    Hej!

    Jag är typ i precis samma sits som dig, kan inte heller komma ihåg när jag hade äggvitesekret sist men vet att jag haft det! Men nu dyker det inte upp. Har försökt googla men får inga vettiga svar...
    jag har inte heller hittat äggvitesekret på flera månader! eller år?? försökt läsa på men blir inte heller klokare. tror jag förväxlat det med upphetsnings-sekret någon gång, för det kan väl vara ganska så trådigt...? men är superintresserad av att testa rosenrot!! finns det några nackdelar med rosenrot? biverkningar? :)
  • vegaveravegavera
    mzl93 skrev 2020-05-01 10:16:58 följande:
    Jag läste någonstans att det kan rubba regelbundna cykler men har ingen aning om den som skrev det har några belägg för detta. Jag tänker prova i alla fall! Ska, enligt kalendern, ha ÄL idag men tog nyss test och det visade negativt. Är det för sent att äta rosenrot så nära inpå ägglossningen?
    läste också det med cykler, jag har en nästan på pricken regelbunden cykel... men jag ska testa ändå tror jag. håller på å läser runt om rosenrot på nätet just nu och det verkar vara så att man inte ska äta rosenrot när man är gravid, utan bara inför det, dvs från mensens första dag till ägglossning! så om jag var du skulle jag vänta till nästa månad om det inte tar sig denna :) jag ska ha mens imorgon så om den kommer går jag och köper ett pack i tablettform. ska få med killen på tåget också tänkte jag! ska möjligen vara bra om mannen tar det också, men också kul att dela på ansvaret typ, vill inte känna att jag är i detta helt själv. folk äter ju rosenrot mot trötthet och utmattningssyndrom då det ska öka mentalt fokus och inre lugn så det låter ju som en win win grej!
  • vegaveravegavera

    hade bim igår, men nu kom det blod på pappret först idag så nästa bim blir 1/6 istället för 31/5, så jag får lämna er här i majtråden och gå vidare till juni! Med rosenrot och kanske ska jag testa ÄL test för första gången! lycka till alla, hoppas på massa plus och att vi inte ses i junitråden<3<3 kommer fortsätta hålla koll på er här ändå!

  • vegaveravegavera

    hej hörni! varning för äcklig fråga! jag är i full gång att försöka hitta mitt äl-sekret. Igår efter sex när jag satt och kissade bort sperman i vanlig ordning, så kände jag efter i mig och fångade upp någonting intressant, det var exakt en sån där klump som var superelastisk och genomskinlig! Har sperma samma konsistens så var det väl bara det men tänkte det var värt att kolla med er... hur är det med spermans konsistens, är den sådär elastisk och glidig?

Svar på tråden Bim Maj 2020