Inlägg från: Önskarbebis2020 |Visa alla inlägg
  • Önskarbebis2020

    Bim Maj 2020

    vegaveravegavera skrev 2020-04-16 11:49:29 följande:

    hejhej! vet att jag frågat detta förut i någon BIM-tråd men provar igen, får ni alla sånna här "äggvite-sekret" vid ÄL? För jag får verkligen inte det! Har försökt bli gravid aktivt sen januari men har under hösten läst på mycket om fertilitet och försökt att hitta min ÄL, bland annat genom att leta efter det där elastiska gegget ca 1 vecka efter avslutat mens och en tid framåt. Jag hittar seriöst ingenting, verkar knappt ha några flytningar alls? Lite lotion-liknande är allt jag kan fånga upp men då får jag verkligen gräva, haha. När jag googlar så får jag upp så olika svar. Så jag undrar bara om det finns någon där ute som inte heller har så märkbart ÄL sekret men som ändå blivit gravid? Borde jag vara orolig att jag inte hittar dom? 


    Hej!

    Jag vill bara säga att ibland så kommer det liksom inte ut, utan det ligger i tappen. Sorry om det är to much info men denna gång såg jag ÄL flytningar när jag gick på toaletten och ?krystade? lite. Annars så hade jag också trott att jag bara hade lotion flytningar. Det var inte mycket som kom men det gick att dra trådar.

    Sen för att få mer ÄL flytningar så rekommenderar folk jättenattljusolja, grapefruktjuice bland annat. Sen om det fungerar har jag ingen aning om
  • Önskarbebis2020
    Undrandee skrev 2020-04-21 22:27:44 följande:

    Fick ett mental break-down nu ikväll... känner mig så oattraktiv för min partner. Vart som vanligt oftast, inget sex ikväll heller... visst, har negativa ÄL-tester ännu, men att ha sex imellan är viktigt för mig, medans han är trött säger han.

    Har gråtit från ingenstans nu ikväll och sorgen och saknaden av mitt MA slog till, och känner mest att vi kommer aldrig lyckas bli gravida igen såhär!

    Funderar på att ge upp allt. Att känna sig oattraktiv för den man älskar och bli nekad sex dessa viktiga dagar i månaden, blev droppen! :(


    Förstår verkligen hur du känner, då jag upplevde detta själv när vi precis skulle börja försöka. Men tror det var att min sambo fortfarande var lite ?rädd? för tanken. Han ändrade sig sedan totalt och nu är han liksom med på tåget. Vi blev gravida på 2a försöket och då låg vi 2 ggr under fertila fönstret. Slutade tyvärr i ma . Nu är vi igång igen och låg varannan dag istället för att optimera men är tyvärr 100% att det inte tog sig denna gång. Men det jag ville komma fram till var att för oss så fick jag lov att prata med honom. Att om vi ska få en bebis så måste vi också försöka under rätt dagar. Nu vill han att jag ska säga när jag exempelvis får blinkande gubbe och han frågar själv när jag tror ägglossningen är. Utöver ägglossningen så ligger vi cirka 2 gånger i veckan. Försök att prata med din partner och se vart han står i det hela.

    Ta hand om dig!
  • Önskarbebis2020
    Majja92 skrev 2020-04-25 11:28:46 följande:

    Alltså jag känner mig VÄLDIGT gravid, har jätte mycket molvärk idag, brösten ömmar mer och mer för varje dag och ett diffust illamående. Jag har liksom svårt att acceptera att testen är negativa för jag känner mig verkligen gravid :( Säkert skengravid. Det finns en svag skugga på testet idag men det kan lika gärna va inbillning.. ÄL 9 så ännu tidigt.


    Jag tror att du är gravid håller tummarna!!
  • Önskarbebis2020
    idorina skrev 2020-04-26 10:34:24 följande:

    Någon här som tempar? Hur mycket är det normalt att tempen kan gå upp vid ev graviditet? Jag är på äl+6 idag och har 38,3. I normala fall ligger jag på 36,9.. Inga sjukdomskänningar alls så det känns så konstigt. Sist jag hade över 38 var jag superdålig liksom..


    Tar du tempen innan du kliver upp ur sängen och rör på dig? Samt tar du tempen samma tid varje morgon oavsett vardag/helg?

    Jag tempar och tempar varje dag mellan 06.45-07.00. Ställer alltså klockan på helgerna också.
  • Önskarbebis2020
    88sandra skrev 2020-04-27 09:20:32 följande:

    Ägglossning i lördags enligt stickor, men fortfarande ingen temperaturstegring idag måndag. Det här är tredje cykeln jag tempar. Hur många dagar efter ÄL brukar temperaturen sticka upp? De två tidigare cyklarna har jag sett en ökning efter två dagar och sen ytterligare ökningar kommande dagar. Hoppas hoppas ägget släppt!


    För mig kommer först en sänkning på ÄL dagen och sedan upp dagen efter men det är så olika men man brukar väl säga att ökning oftast sker inom 1-2 dagar efter ÄL hoppas hoppas ägget släppt för dig!
Svar på tråden Bim Maj 2020