Inlägg från: Anonym (Buster) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Buster)

    Legalisera bordeller för att förbättra folkhälsan?

    Det är något som jag har gått och tänkt på en tid och det är att folkhälsan bara har blivit sämre och sämre år för år. En av tio i Sverige går på antidepressiva vilket är högst i världen. Jag tror mycket beror på att vi har så enormt många singlar i Sverige (Stockholm högst i världen) som folk egentligen inte mår bra av. Vi ser i studier att ungefär 30% av männen under 30 inte har något sexliv överhuvudtaget, mot sin vilja.

    Vore inte en lösning på detta vara att legalisera bordellverksamheter och ge dessa män en chans att få närhet? Brist på närhet sägs vara farligare än rökning.

    Jag tror många skulle må bra av det, kanske en hel del kvinnor också. Om ni inte vill detta, hur vill ni få människor att må bättre?

  • Svar på tråden Legalisera bordeller för att förbättra folkhälsan?
  • Anonym (Buster)
    Anonym (En som vet) skrev 2020-04-04 15:50:38 följande:

    För folk som är ensamma finns det andra lösningar än att betala för att få ligga. Vill man ha närhet och ömhet så är det relation man ska satsa på och det man mår bäst av.


    Men dom som har försökt få det ett helt liv utan att lyckas? Dom kanske också vill få känna närhet. Kanske främst folk med asperger/autism men även vanliga killar som är lite blyga eller inte anses snygga nog av dagens kvinnor.
    Anonym (Yyy) skrev 2020-04-04 15:59:39 följande:

    Mycket bra id?.

    Låt de ensamma männen sälja sina kroppar så att de får lite närhet!


    Självklart inte. Det måste vara 100% frivilligt, inget som helst tvång.



  • Anonym (Buster)
    Anonym () skrev 2020-04-04 19:15:04 följande:
    Hur ofta går du till horor? Tycker du verkligen att det känns bra?
    Jag har bara gjort det en gång. Om det kändes bra? Nja, men bättre än inget.


  • Anonym (Buster)
    Bobo skrev 2020-04-04 21:54:26 följande:
    Varför kändes det inte bra?
    Jadu... brist på kärlek kanske?
    Anonym (Nellie) skrev 2020-04-05 01:31:52 följande:

    Jag tänker att vi kan tvinga alla rika att skänka pengar och saker till de fattiga, eller hur tycler du att vi ska lösa fattigdomen i Sverige?


    Fast det gör rika redan, via skatt. För att de sämst ställda ska få pengar även om dom är arbetslösa eller sjuka t.ex. Många lågskatteländer har inte det.

  • Anonym (Buster)
    Anonym (K) skrev 2020-04-05 10:27:19 följande:

    Det är ingen som förbjuder att du ligger med olyckliga män för att vara snäll.


    Jag är inte homosexuell.
  • Anonym (Buster)
    Anonym (K) skrev 2020-04-05 12:16:30 följande:
    Det är inte relevant om du anser att man ska ha sex med ovilliga människor.

    Tror du på allvar att prostituerade har sex för pengar för att de är så kåta?
    Dom flesta prostituerade hade förmodligen kunnat få ett vanligt jobb? Dom anser väl att dom tjänar bättre på det. Sedan finns det säkert en del sexmissbrukare också.
    nihka skrev 2020-04-05 12:23:32 följande:
    Människor som mår dåligt för att de känner sig ensamma behöver relationer med mänsklig närkontakt. Ett betalknull är ingen relation.
    Självklart skulle jag föredra det. Men jag börjar bli till åren nu och börjar inse att det börjar bli försent.
  • Anonym (Buster)
    Anonym (Försämrar snarare än förbättrar) skrev 2020-04-05 14:58:53 följande:

    Legala bordeller skulle försämra inte förbättra situationen för ensamma män. Legala sexköp förstärker en situation där mannen är oönskad och skall behöva betala för kvinnors sällskap. Om helt normala män behöver förväntas betala för att få sex, vad blir då tröskeln för helt normala män att hitta en kvinna att leva med och älska och att bli älskad? Helt enorm.

    På dejtingsiter ser vi redan nu enormt ökande krav på män, han skall vara lång, rik, ambitiös osv osv. Är normen att han skall betala för sex så blir hans värde väldigt, väldigt lågt.


    Jag förstår hur du tänker. Men samtidigt måste vi inse att det är 2020 och många män kommer alltid anses inte duga åt dagens kvinnor. Oavsett om man är feminist eller antifeminist så kommer en del män att bli utan. Jag vill ge dom ett alternativ.
  • Anonym (Buster)
    Anonym (utomlands) skrev 2020-04-05 17:47:46 följande:

    Åk ner till Danmark eller Estland om du är så himla sugen på att köpa sex, där är det lagligt. Det behövs inte i Sverige.


    Om jag ska köpa sex så åker jag självfallet till ett land där det är lagligt. Även fast jag var dum nog att köpa sex i Sverige den gång jag gjorde det. Men riskabelt.
Svar på tråden Legalisera bordeller för att förbättra folkhälsan?