Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Regeringen vill ta ett steg mot diktatur

    RebeckaZ70 skrev 2021-09-14 22:04:45 följande:

    Ännu en som inte passar in i etablissemangets föreställning om hur en jude ?skall vara?.


    Hur kan du göra detta till en fråga om mannens etnicitet? Det är vulgärt och oseriöst. I övrigt är det fascinerande att högern blivit identitetspolitiken främsta försvarare.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Padirac skrev 2021-09-16 21:24:23 följande:
    Ja, jag missade edmonstrationsförbudet - för det var möjligt för människor att demonstrera - men inte för många samtidigt 

    Ja, jag missade att nöjessektorn stängdes ned  - för det var möjligt för människor att träffas och äta ute

    Ja, jag missade att människro inte fick träffa sina släktingar  - för det gick aldelses utmärkt att träffa sina släktingar  - inne eller ute

    Jag jag missade at statsminsitern utmålade oppositionen som illegitim - för det var SD vurmare och den blåbruna oppositionen påstod regeringen vill  införa diktatur, som kallade regeringen och samarbetspartierna för en illegitim och odemokratisk regering eller till och med regim..

    Du känner säkert igen en del av detta
    Spot on!
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Sverigedemokraterna går till val på att undantagstillstånd dvs tillfälligt avskaffa demokratiska rättigheter. Märkligt tyst från vissa här i tråden kring detta..


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    nattuw skrev 2021-09-30 12:54:46 följande:

    Från trådstarten: "Till och med de som idag jublar över tanken att på att deras parti skulle få mer makt borde betänka vad som kan hända i morgon om ett annat parti tar över både makten och befogenheten att inskränka demokratin."


    Det är tydligt att du inte förstått vad undantagstillstånd är för något.

    Om man är orolig över den demokratiska utvecklingen så bör man fokusera på partier som SD som vill införa undantagstillstånd och sätta in militären.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Tjej) skrev 2021-10-01 00:01:32 följande:
    Kan du länka ka till var SD för fram detta krav?

    SD la upp information nedan på sociala medier bara timmarna efter sprängdådet i Göteborg där nu en moderat rättshaverist med rasistiska åsikter är huvudmisstänkt. 

    Undantagstillstånd betyder att tillfälligt avskaffa demokratin. Att använda militär för att hantera polisiära uppgifter är något som oftast förknippas med diktaturer. Nyligen konstaterade Kammarrätten i Stockholm att ett införande av anonyma vittnen "kan leda till en urholkning av förtroendet för hela rättsväsendet och de rättsliga processerna". 

    Rösta inte på SD eller på partikonstellationer där SD ingår om ni värnar om demokrati. 



    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2021-10-01 07:51:34 följande:
    Du menar som det din statsminister sa för ett par år sedan?

    Nu är ju detta ett grovt tillspetsat på gränsen till falskt påstående. Stefan Löfven förtydligade samma dag vad han menade. Den som är intrersserad av sanningen kan läsa vad som faktiskt sades här.

    www.svt.se/nyheter/inrikes/bjorklund-har-mestadels-fel-om-lofvens-uttalande-om-militarer-i-fororten
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2021-10-01 08:20:43 följande:
    Att mästaren i otydlighet svamlade så att han misstolkades

    Det är väl ingen som tror att militär kan ta över polisiära uppgifter, däremot kan de säkert samordna vissa insatser där militär kompetens kan behövas.
    Om man sätter sig in i vad han faktiskt sade så är det ju tydligt att det är du som vill missförstå. 
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Tjej) skrev 2021-10-02 00:27:48 följande:
    Tjeckien och många andra länder har undantagstillstånd. Verkar inte vara jordens undergång.

    Sverige har ju flest skjutningar i hela Europa. Vi har massvis med sprängningar. Vi tillåter kriminella att sätta upp vägspärrar, invadera sjukhus samt begå övergrepp i rättssak. De kriminella näten är så stora att de snart kontrollerar var mans vardag.

    Men du tycker Sverige ska fortsätta ha lagar som är anpassade till folkhemmet.

    Man kan välja vilken väg man vill gå. Men den väg S är inne på har vi redan testat. Det leder till fruktansvärd disaster.

    Sverigedemokraterna vill införa undantagstillstånd och använda militären för civila ändamål vilket brukar betraktas som den mest extrema formen av undantagstillstånd.

    Det är inte för inte som historiens klockor ringer ljudligt när ett parti bildat av gamla nazister kommer med den typen av förslag.  Hitler och nazisterna utlyste också undantagstillstånd vilket resulterade i inskränkningar i grundlagen, begränsade medborgerliga rättigheter, begränsad yttrandefrihet, begränsad tryckfrihet och begränsad föreningsfrihet. Nazisternas undantagstillstånd låg till grund för att förfölja och fängsla oppositionella.


    Det är hög tid att folket vaknar upp och protesterar mot att ett svenskt riksdagsparti nu går till val på att införa undantagstillstånd och använda militären för civila ändamål.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2021-10-01 08:45:44 följande:
    Läser man vad regimmedia först skrev så blir bilden en annan.

    Först skrev? menar du innan media lyssnade på vad Löfven faktiskt sa? Du vet att Löfven förklarat att det inte är aktuellt att att låta Försvarsmakten överta polisens uppgifter. Att påstå något annat är faktiskt lögn. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Tjej) skrev 2021-10-02 14:00:14 följande:

    Men det är helt okej att klanerna har sina egna rättegångar, avspärringar, parallellsamhällen o.s.v. Det ska vi för allt i världen inte stoppa.


    Vad dravkar du om? Det finns ingen accept från något politiskt parti för något av det du nämner. Däremot accepterar inte en majoritet av befolkningen undantagstillstånd och att styrande politiker ska använda militären för civila ändamål.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Regeringen vill ta ett steg mot diktatur