Inlägg från: Anonym (Bättre) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bättre)

    Har er relation blivit starkare efter att ni skaffade barn?

    Vi hade en bra relation innan barn och den har blivit än bättre efter barn. Visst bråkar vi som alla par men vi är rätt konstruktiva. Vi känner oss som ett team, det är vi mot världen. Delar faktiskt näst intill 50/50 på allt, föräldraledighet, VAB, matlagning, städning nattningar och det hjälper väl till i att allt går så bra även om vi har en del svårigheter med vårt barn. Är dessutom gravid nu igen och varje dag tänker jag hur glad jag är att jag valde att skaffa barn med just denna man.

    Som jag nämnde, allt är inte gröna skogar men vi löser våra problem genom att diskutera och kommer gemensamt fram till lösningar.

  • Anonym (Bättre)
    Jag var som du skrev 2020-04-12 21:21:19 följande:

    KUL! Precis så tror jag och hoppas det kommer bli med min sambo också! Jag har inte känt så med tidigare partners, mycket därför tidigare relationer tagit slut. Glad jag blev av ditt inlägg :)


    För oss har just kommunikation varit det viktiga. Innan barnet föddes pratade vi mycket om våra förväntningar på föräldraskapet och hur vi ville organisera tillvaron. Sen blev ju inte allt som vi tänkte med förlossningsdepression mm men grundvärderingar har vi alltid delat. Pappan ska vara lika involverad som mamman.

    Vi är dock båda rätt introverta och har inte så mycket behov av att träffa andra och det underlättar då vi inte behöver trycka in en massa kompistid mitt i allt. De flesta av våra vänner bör långt bort så det vi behöver se till att få tid till är familjen, partis och egentid. Detta underlättar faktiskt rätt mycket.

    Hoppas det blir som du tror, magkänslan stämmer nog. Hade samma känsla jag med innan barn :)
Svar på tråden Har er relation blivit starkare efter att ni skaffade barn?