Inlägg från: Anonym (...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (...)

    Varför finns det så många idiotmän?

    Anonym (Misandri) skrev 2020-04-21 08:35:08 följande:

    Det är snarare ett problem att för få män jobbar där. Pojkar behöver manliga förebilder får att själva bli bra män.

    Att bara ha kvinnor i dessa positioner skapar de män som du inte tycker om.


    Fast de allra flesta barn har en pappa, morfar, farfar, äldre bröder. Det behövs inte manlig personal i förskolorna.

    Tack och lov är det inte vanligt med manlig förskolepersonal, men i de fall där det varit manlig förskolepersonal så har det i princip alltid avslöjats att de är pedofiler som förgripit sig på barnen. Därför ska män INTE jobba inom barnomsorgen!
  • Anonym (...)
    Anonym (Män och kvinnor funkar olika) skrev 2020-04-21 14:14:14 följande:

    Precis! Eftersom det är statistiskt bevisat att de renodlade pedofiler (de som har läggningen att bara attraheras sexuellt av prepubertala barnskroppar) söker sig till yrken som jobbar med barn. Jag misstänker alltid män som tex. jobbar ensamma med småbarn! Även om alla män som arbetar med barn inte är pedofiler och de riktiga pedofilerna är i ytterst minoritet. Så är dessa pedofiler ändå extremt överrepresenterade bland män som arbetar med barn. Och sannolikheten att den mannen skulle vara en renodlad pedofil (som vill vara nära de småbarnen som han dras till) mycket större än något annat utfall. Därmed är möjligheten att misstanken stämmer också mycket större än någon annan sannolikhet!

    En annan grupp ej renodlade pedofiler är de männen som generellt inte dras till småbarn men som pga. sexuell frustration våldför sig på barn. För att de känner sig s.k. berättigade till sex och därmed väljer att våldta första bästa ?kropp?. Men som du, Jo and några andra här har nämnt så skulle man kunna undvika att alla såna katastrofala situationer uppstår om män generellt förbjöds ifrån att någonsin arbeta ensamma med barn. Och om alla mammor + pappor alltid såg till att hålla koll på sina barn och pratade med de om att det finns individer som försöker våldta barn.

    Förresten de allra flesta sexuella övergreppen mot barn sker i hemmet av någon som barnet känner ganska väl. Pappor är inte så vanliga men däremot styvpappor, fosterfamiljer, familjevänner, adoptivsläktingar etc. är mycket mer vanligare. Ju mindre biologisk eller emotionellt band desto mer ökar risken att barnet kommer att våldtas. Vi har nog alla hört skräck historier om styv/foster pappor. Och några adopterade blir ju våldtagna av farfar eller morfar eller andra manliga släktingar men inte av självaste pappan som adopterade de.


    Instämmer helt!

    Här är ett exempel på varför män inte ska arbeta inom barnomsorgen. Detta hände nyligen.

    Jag tycker att det ska bli förbjudet enligt lag att tillåta män arbeta inom barnomsorgen. Barns rätt att skyddas från potentiella pedofiler ska gå före mäns "rätt" att arbeta med barn. Punkt slut!

    www.google.com/amp/s/amp.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/barnskotaren-i-botkyrka-atalas-for-sexuella-overgrepp-mot-barn
  • Anonym (...)
    Anonym (Män och kvinnor funkar olika) skrev 2020-04-22 12:37:38 följande:

    Kommunerna och samhället verkar fortfarande inte lära sig! För 5 år sen kom polisen av en slump på 40-åriga pedofilen Jimmy som under sina 20 år som anställd av Kristanstads kommun troligtvis har våldtagit flera tusentals barn. Och förr året så hittade de en till 30-årig man som också hade våldtagit barn i Kristanstad. När kommer insikten om att anställa män i barnomsorgen inte är rätt?

    Men i slutändan är det mest föräldrarnas fel för att de inte satt ner foten och krävt att män inte ska få jobba på dagisen dit deras barn går. Alternativt att ena föräldern inte har hållit sina barnet hemma stället för att lämna till opålitliga kommuners barnomsorg. Några extra tusenlappar i månaden är inte värt att dina barn våldtas fritt fram av någon man/ män!

    Jag läste också i tidningen om en 15-årig praktikant som hade begått sexuella övergrepp på ett dagis i Malmö. Vad fan gör en 15-årig kille med höga nivåer av sexhormoner på dagis? Det visar att ingen bryr sig om barnen och vemsomhelst kan jobba med barn. Hur kan en outbildad, liten fjant kille få vara ensam med eller ens i närheten av småbarn??


    Detta måste ändras omgående!

    I fallet med pedofilen i Stockholm som jag länkade till hade föräldrar satt ner foten för länge sedan. De misstänkte att deras barn utsattes för sexuella övergrepp i flera år men rektorn på förskolan lyssnade inte på dom, trots bevisning i form av könshår i deras blöjor etc, vilket gjorde att han fick fortsätta härja.

    Han hade jobbat där i 18 år!!!! Vågar inte ens tänka på hur många barn han kan ha utsatt. Vidriga jävla as rent ut sagt!!!!
  • Anonym (...)
    Anonym (egen uppfattning kan påverka) skrev 2020-04-22 18:01:43 följande:

    Om en man skulle anmäla en kvinna för våldtäkt är det även då svårt att kvinnan skulle bli fälld.


    Ja, eftersom män är fysiskt starkare och att en överlägsen majoritet av alla våldtäkter mot män begås av andra män.
  • Anonym (...)
    Anonym (Misandri) skrev 2020-04-22 23:19:32 följande:

    In 2013, the American Centers for Disease Control and Prevention (CDC) found that from a sample of 16,000 U.S. adults, 26% of homosexual men, 37.3% of bisexual men, and 29% of heterosexual men had been a victim of IPV, compared to 43.8% of lesbians, 61.1% of bisexual women and 35% of heterosexual women.

    En kvinna lever alltså tryggare med en man än med en kvinna.

    En man lever också tryggare med en man än med en kvinna.


    Du glömde ange källan. Dessutom förstår jag inte vad du vill säga med detta eller vad människors läggning har med detta att göra.

    Menar du att heterosexuella män inte kan våldta homosexuella och bisexuella kvinnor, eller bisexuella eller homosexuella män?

    Jag ställer mig ytterst tveksam till denna text som inte ens har en källa att referera till. Källan känns ytterst oseriös den också, om den nu finns.
  • Anonym (...)
    Anonym (Misandri) skrev 2020-04-22 23:41:01 följande:

    www.thetaskforce.org/bisexual-women-have-increased-risk-of-intimate-partner-violence-new-cdc-data-shows/

    Jag ville påpeka att kvinnor inte är så oskyldiga som ni försöker få det att framstå, samt att alla män inte är de monster ni påstår.

    35% av heterosexuella kvinnor har drabbats av partnervåld.

    29% av heterosexuella män har drabbats av partnervåld.

    Inte så stor skillnad.


    För det första refererar du till en källa som ser ut att vara en personlig blogg, vilket inte är en säker källa. Du borde kanske läsa på om källkritik.

    Och texten handlar om "PSYKISK våldtäkt" som de valt att kalla det. Alltså när man gör illa någon psykiskt, inte det vi normalt brukar kalla för våldtäkt.

    Det är en ENORM skillnad på att säga elaka eller sexuella ord, jämfört med att faktiskt fysiskt våldta någon på riktigt.
  • Anonym (...)
    Anonym (...) skrev 2020-04-22 23:46:59 följande:

    För det första refererar du till en källa som ser ut att vara en personlig blogg, vilket inte är en säker källa. Du borde kanske läsa på om källkritik.

    Och texten handlar om "PSYKISK våldtäkt" som de valt att kalla det. Alltså när man gör illa någon psykiskt, inte det vi normalt brukar kalla för våldtäkt.

    Det är en ENORM skillnad på att säga elaka eller sexuella ord, jämfört med att faktiskt fysiskt våldta någon på riktigt.


    Dessutom handlar den där procenten även om stalking av partner samt psykisk misshandel inräknat. Majoriteten av den procenten bland kvinnorna har stalkat en partner och misshandlat PSYKISKT, vilket gör procenten för de som våldtagit väldigt liten. Om man ens kan lita på den där källan.
  • Anonym (...)
    Anonym (Misandri) skrev 2020-04-22 23:53:57 följande:

    Jag har inte sett att du länkat till någon källa alls, förutom till några enstaka fall.

    Varför ställer du högre kvar på mig än vad du själv åstadkommer?


    Du har inte ens bett om någon källa. Så vad vill du ha källa på?

    Idag dömdes en man för att förgripit sig på ett stort antal barn på en förskola som han arbetade på. Menar du på allvar att du inte hört om andra sådana fall tidigare?

    Det hör man tyvärr om ganska ofta.
Svar på tråden Varför finns det så många idiotmän?