Inlägg från: Anonym (STOPP) |Visa alla inlägg
  • Anonym (STOPP)

    Varför finns det så många idiotmän?

    Jag förstår det inte heller. Var lär de sig beteendena? Jag tänker på t ex de många socialt efterblivna män som skickar dic pics till tjejer och kvinnor, utan att förstå att ingen vill ha bilderna och det är efterblivet att vräka ut sitt mest privata, ta kort och skicka runt sitt mest privata hej vilktkors och tvärs till folk som varesig bett om det eller vill ha det. Sedan att skriva till främmande minderåriga, tjejer, kvinnor och äldre "hej, vill du ses och knulla på riktigt" och grova könsord med totalt narcissistiskt fokus på att endast kunna ha sitt egna perspektiv och projecera det de vill på andra som utsätts - det är efterblivet. Att vara så totalt uppblåsta i att berätta vad DE vill hela tiden, trots att de inte är tillfågade. Tjatar om "jag, jag, jag, bara jag" hela tiden i alla samanhang trots att ingen har bett dem tala om sig själva. Sedan den efterblivna fixeringen om att informera tjejer, kvinnor, minderårigaoch äldre tanter om vad de gillar, återigen trots att ingen undrar vad de gillar. De tar sig för stora friheter, vartkommer gränslösheten från? Vad kommer det ifrån att de tjatar om vad de gillar som att någon annan än de själva skulle bry sig vad de gillar?

    Dessutom denna lättkränkthet, vart kommer den ifrån?

    Att först gå över andra människors gränser och när då folk reagerar med att stoppa beteendet börjar det lipas, vart kommer det ifrån?

    Att de är så bortskämda att de tror att deras vilja är viktigast, vart fan kommer det ifrån?

    Att vilja köpa kvinnor för att förgripa sig på dem trots att det gör illa kvinnorna, vart har de lärt sig att det skulle vara okej?

    Dessa superegoistiska, empatilösa, personlighetsstörda beteenden som jag listat här, när gick det fel i uppfostran så att det blev så här?

    Det är nog nu! Gränser sätts!

  • Anonym (STOPP)
    Anonym (Män och kvinnor funkar olika) skrev 2020-04-21 01:24:04 följande:

    Jag vet inte om du läste mitt inlägg innan ditt men enligt de största studierna så våldtar män för att de känner sig ?entitled? alltså berättigade till sex. Och männen verkar vara födda med en viss hybris också. Eftersom andra studier har visat att män kan övertolka att kvinnor är sexuellt intresserade av de. Därför går de nog runt 24/7 och tror att alla som tittar på de eller pratar med de vill ligga med de. Forskarna nämnde någonting om att annars skulle nog inte människor förr i tiden ha förökat sig om inte männen konstant trodde att kvinnor ville ligga med de. Dvs. om dåtidens kvinnor var för blyga inte kunna visa sitt intresse för den mannen som de ville skulle ta initiativet. Därtill tror jag att män också har mycket överdrivit självförtroende och tror att de är mycket bättre än vad de egentligen är. Medan kvinnor klankar ner på sig själva och tror att de är sämre än vad de egentlige inte är. Som sagt så var det nog viktigt för dåtidens män att överskatta sina förmågor när de skulle försvara gruppen mot inkräktare. Och även när de skulle jaga det stora bytet mammuten eller whatever. Fast om kvinnorna överskattade sina förmågor att kunna ta hand om barnen skulle nog barnen ha dött.

    Personligen förstår jag inte heller deras enorma fixering de har vid sina underliv som är rätt så värdelösa än för deras egna njutning. Annars skulle inte så många kvinnor fake orgasmer. Den är inte ens estetisk vacker som en kvinnas kropp kan vara.


    Ja, de verkar vara födda med hybris. Det ska sluta! Beteendet att våldta ska sluta! Och ingenting ska ske för att det ska sluta utan män får ansvara själva över sig själva och sluta. Kan de inte sluta här och nu får de väl gå och skjuta sig själva för att klara av att sluta att förtrycka kvinnan? Massavrättning på dessa män kan ju vara en snabb lösning för de som inte slutar ofreda och börjar respektera gränser. Nej, ordet är nej. Och nu slutar det! Om något genetiskt är fel på dem som gör att de beteer sig efterblivet på bekostnad av kvinnan så bör de låsas in och få vara i bur tills de dör så kan de män som inte har detta gravt störda beteende få vistas i det fria i samhället bland kvinnor. De som ofredar kvinnor måste sluta eller utplånas helt och hållet från jordens yta för allas trevnad. Ingen normal människa ska behöva blandas med de narcissistiska, efterblivna männen som inte respekterar folk och gränser. Massavlivning på de som skickar dic pics, är en bra lösning.
  • Anonym (STOPP)
    Anonym (Män och kvinnor funkar olika) skrev 2020-04-21 02:17:40 följande:

    Men nästintill alla män är på detta viset. Troligtvis även din bror, kusin, kollegor och grannar. Om din pappa, morbror, farfar etc är teknisk kunniga för sina generationer så beter de sig kanske också på det viset med dickpicks etc. Vad är planen att världens alla man ska utplånas???

    Jag förstår dig verkligen eftersom

    jag äcklas av 99,999999 % av alla männen. Tycker du verkligen att alla dina nära och köra som är män ska dödas?

    Förlåt men jag tycker inte lösningen skulle vara att män måste utrotas! Det som krävs är förståelse för allas olika natur. Samt att utbilda män, kvinnor och barn i alla dessa saker. Många föräldrar har fel för att de inte lär sina barn att ingen får röra deras kropp på ett sexuellt sätt. Slutligen förändra saker i samhället som tex. monogami som tydligen inte funkar bra. Och se till att männen inte får jobba med barn, funktionsförhindrade eller andra utsatta individer etc. Vi kvinnor kan inte förstå männens sexuella frustrationer för att vi känner inte det som de gör. Men om vi försöker sympatisera så skulle nog en hel del av problemen kunna lösas. Försök att förstå hormonerna istället och hitta bättre lösningar än skjut de alla. Jämför med hur du mår vid mens för att inse att hormoner går inte att göra mycket åt.


    Tycker de bör få stryk, strängare regler, ta bort deras rösträtt och att tills de bättrar sig inte tillåtas att ha sex eller en kvinnas hjärta alls. Dessa bör uppfostras bättre, hårdare och strängare, kvinnor bli hårdare mot män och inte skaffa barn med en hane som inte lyder. De få män som är bra bör avlas på och få en kvinna och få familj för de är bra för mänskligheten. Det bör finnas stränga straff så att inte fler narcissister till män kommer till världen. Mer gränser, fler förbud och hårda straff för att inte respektera kvinnors gränser och kroppar. Mer aga, och stryk stryk för sexinviter som inte kvinnor bett om. T ex om en man ber om en nakenbild från en främmande tjej på nätet bör han frysas ut helt från sammhället, aldrig få ha sex igen med någon kvinna och mobbas tills han knäcks och börjar respektera kvinnor. Han bör hängas ut offentligt och förnedras tills han skäms och inte vill göra så igen. Om 99, 99 % av männen beter sig orespektfullt mot kvinnor bör alla de straffas och förbjudas sex med kvinnor och så får den hane som är kvar avlas på, inte de dåliga. Vi andra kvinnor får skaffa barn med donation istället för att beblanda oss med svinen. De hanar som är otrogna lögnare bör också straffas med att aldrig få ha sex igen och försättas i husarrest och få stryk. Hårdare gränser och hårdare straff är det enda rätta.
  • Anonym (STOPP)
    Anonym (Män och kvinnor funkar olika) skrev 2020-04-21 17:49:43 följande:

    Ett sånt samhälle skulle bara gå under om halva befolkningen (majoriteten av männen) ska sättas i husarrest eller frysas ut. Det som behövs istället är utbildning och att män får lära sig att de inte kommer misslyckas helt och hållet med ?varsågod dicpicks och skicka nakenbilder tillbaka? tillvägagångssätten. Jag fattar inte hur de fortfarande inte har lärt sig att kvinnor inte tänder ett dugg på sånt. Problemet är att män försöker behandla kvinnor utefter hur de själva funkar och vad de själva tänder på i tron om att det kanske funkar. Men om de hade insett att kvinnor tänder på helt andra saker än vad de tror. Då skulle de ha haft mycket större framgångar med att få ligga. Jag tror att om män fick lära sig exakt hur de borde göra för att attrahera kvinnor så skulle det vara bättre för samhället. De olika könen skulle kunna leva mycket mer harmoniskt med varandra. Och sexualbrotten skulle försvinna eller iaf minska rejält.


    De har ju fått utbildning, de har fått Metoo och ändå skriver de på nätet "jag älskar kvinnor i höga klackar", trots att de inte är tillfrågade om att berätta vad de älskar. De är uppenbarligen för efterblivna för att ta till sig information och förstå att de ska sluta prata om vad de gillar om ingen kvinna ställer en direkt fråga om de. De ska vara tysta och inte prata om de inte fått ordet. De pratar för mycket. De tjatar om sig själva, vad de tycker, vad de gillar som att någon skulle bry sig och det måste sluta. En örfil varje gång de pratar om vad de gillar när de inte är tillfrågade bör delas ut varje gång. De flesta hanar kan inte ta till sig utbildning som berättar att INGENTING handlar om dem och de ska vara tysta, sitta stilla, hålla sina trutar stängda och låta kvinnor berätta om vad kvinnor gillar och vill och lyssna. Inga fler idiotiska narcissister som de flesta hanar är får förekomma någonsin mer. Det finns risk om de hanarna får fritt utrymme att sådana som Hitler, Putin, Trump och kinas idiot får makt i ett samhälle och se vad det leder till. De bör regleras redan från födseln med att kvinnor bestämmer över dem och är stenhårda med regler och gränser och att sådana hanar aldrig får självbestämmanderätt utan alla beslut fattas åt honom av en kvinna som är hans myndighetsperson och har vårdnaden över honom. Först ska alla beslut fattas av hans mamma och sedan av en annan kvinna när han blir över 18 år. De måste respektera gränser och de är för utvecklingsstörda för att förstå ord så det bästa är att en kvinna bestämmer över honom hela hans liv och att han inte får lov att rösta eller fatta beslut.
  • Anonym (STOPP)
    Anonym (Misandri) skrev 2020-04-22 23:41:01 följande:

    www.thetaskforce.org/bisexual-women-have-increased-risk-of-intimate-partner-violence-new-cdc-data-shows/

    Jag ville påpeka att kvinnor inte är så oskyldiga som ni försöker få det att framstå, samt att alla män inte är de monster ni påstår.

    35% av heterosexuella kvinnor har drabbats av partnervåld.

    29% av heterosexuella män har drabbats av partnervåld.

    Inte så stor skillnad.


    Men varför finns det så många idiotmän? Varför gör de flesta oss illa? Jag hatar dem tyvärr. 99,99 % är idiotmän som inte respekterar kvinnors gränser. Det måste sluta. Jag kommer faktiskt hugga ner den man som antastar mig. Vi får se, om alla män är så bra som du sägerblir ingen huggen. Om inte, om han inte respekterar min gräns utan gör närmanden som jag inte vill ha hugger jag ihjäl honom. Det är det enda rätta. Avrätta de män som inte respekterar kvinnor. Om din statisk stämmer så kommer det visa sig eftersom de som tar sig för stora friheter avrättas o huggs ihjäl. Då kan vi se hur många män som är snälla och blir kvar. Tycker som sagt att de män som våldtar ska avrättas och de som har en kvinna och är otrogna med att göra närmanden mot andra bör stenas till döds.
  • Anonym (STOPP)
    Anonym (Män och kvinnor funkar olika) skrev 2020-04-23 17:17:00 följande:

    Vad tycker du om det här;

    www.aftonbladet.se/debatt/a/e1qXG9/psykolog-sluta-forsoka-gora-barn-konsneutrala

    hjärnan utvecklas exempelvis olika hos pojkar och flickor. Flickors hjärna är störst när de är tio, elva år, medan pojkars hjärna blir det först senare. Kvinnor har fler förbindelser mellan vänster och höger hjärnhalva. Pojkar och män har mer av hormonet testosteron, en orsak till att de är mer aggressiva och har fler tillfälliga sexuella förbindelser. Flickor som under fosterstadiet fått ovanligt mycket testosteron på grund av en ämnesomsättningsrubbning hos modern är betydligt mer pojkaktiga både i sin lek och i sitt beteende.

    Den psykologen påstår alltså att studier visar hur mäns aggressivitet beror på deras höga nivåer av testosteron. Och att det är detta som gör att män kan ha lösa sexuella förbindelser. Jag är inte ett dugg förvånad om 29% av de otrogna männen (i vissa amerikanska studier) har blivit slagna av sina kvinnor. När det finns många studier som uppvisar att minst 60% av männen är otrogna. Då betyder det att cirka hälften av dess blir slagna av sina kvinnor iaf i USA.

    Jag anser tvärtemot dig att idiot män borde kunna ha fler sexuella partners utan att bli utdömda av samhället. Även om de är gifta eller sambo och så vidare. Men inte för att de förtjänar det på något vis utan för att få ner sexualbrotten! Och det finns väl någon riktigt dum kvinna därute som kan tänka sig ligga med t.o.m. såna som Trump. Vare sig de gör det för materiella saker eller pengar. Tjänster och gentjänster är ju inte direkt prostitution. Så länge de fattiga stackarna runtom i världen slipper utsättas för trafficking och sexslaveri! Då kanske vi skulle slippa dikkpics i våra sociala medier om de idiotmännen var sysselsatta med sina porrstjärne älskarinnor och golddigger till fruar. Precis som Trumps och hans kvinnor!


    Tycker de ska sluta. Lägga band på sig. Eller utrota de som inte kan lära sig. Deras efterblivenhet får inte gå ut över kvinnan. De kan skjuta sig själva om de inte lyckas respektera kvinnor och kvinnors gränser. Utrota. Bryr mig inte om vad som är fel i deras hjärnor, det är deras problem och kan de inte sluta våldta och göra kvinnor illa så får de väl göra självmord, lägga in sig för vård. Det ska sluta! Vad än hjärnfelet beror på så ska det sluta och de ska inte få hjälp av kvinnor alls utan ta ansvar över sitt efterblivna beteende själva! Absolut inga relationer åt hjärnefterblivna män. De är inte värda en enda kvinnokropp någonsin innan de börjar respektera kvinnor.
Svar på tråden Varför finns det så många idiotmän?