• Anonym (Jo)

    Varför finns det så många idiotmän?

    Anonym (Bra fråga!) skrev 2020-04-16 02:05:38 följande:

    Jag undrar detsamma. Skrämmande utveckling. Läste om brottsutredarna som handhar sexbrott och pedofili. Några kvinnor, (ingen annan som vill ha jobben) sitter dagligen och tvångstittar på män som knullar spädbarn, gruppvåldtäkter på treåringar, män som köper tonåringar (trafficking) trots att de har familjer och egna tonårsbarn hemma. Fruktansvärda brott som ständigt ökar och är betydligt vanligare än vad man tror. Man skulle inte vilja veta allt fasansfullt de kan begå..

    Följer spänt tråden! Skulle vara intressant att höra vad speciellt andra sk snälla empatiska män anser om detta, varför vissa (väldigt många män) blir så fruktansvärt farliga?

    www.dn.se/sthlm/polisens-barnporrgrupp-sexualbrotten-blir-allt-grovre/


    Det är ganska hemskt, men det är långt ifrån ovanligt. Männen styrs ju av sina biologiska instinkter lik kaniner så förgriper dem sig till och med på sina egna avkomma. Det kommer inte heller funka att omskola deras beteende. Det bästa sättet motverkar problemet att minimera deras kontakt med barn, män bör inte undervisa barn i förskolan eller grundskolan. Du ska aldrig ha en manlig babysitter som sköter om dina barn, oavsett hur mycket du känner personen så finns det fortfarande en risk att han förgriper sig på barnet.
  • Anonym (Jo)
    Profytiom skrev 2020-04-18 10:45:28 följande:

    Med samma logik borde kvinnor inte heller få ta hand om sina barn. Det händer ju att kvinnor tar livet av sina barn under förlossningsdepressioner. Alltså detta är typisk feminazi offermentalitet. Ni resonerar som att kvinnor alltid är som oskyldiga små barn som aldrig har något eget ansvar. Ni är inte ett dugg bättre än incels.


    Är ingen kvinna eller feminist utan en vanlig man, däremot kan jag läsa data, och männen är överrepresenterade i våldstatistiken. Män förgriper sig i större skala på barn än kvinnor. Om endast kvinnor fick sköta om barn så hade alla övergrepp minskat rejält.
  • Anonym (Jo)
    KlantSmurfen skrev 2020-04-20 19:24:56 följande:

    Som man borde du väl ändå vara medveten om att det inte är normalt med pedofil instinkter? Jag får ofta väldigt dåliga vibbar av män som pratar om män på det sättet, man vet ju aldrig hur mycket som är en projektion.Att män skulle vara bättre på logiskt tänkande är en myt och enligt statistik är de flesta idioter män så ibland kan det vara bra att låta en kvinna tolka datan


    Du får väl tycka vad som helst om mig, faktumet återstår att männen begår majoriteten av sexuellbrott.

    Om vi hade inte haft lagar och polisen så hade antalet våldtäcktsmän skjutit i höjd, man ser ju oftast det i krig, då visar mannen sitt riktiga ansikte, då vet han att han oftast kommer undan med sina brott. Du behöver bara läsa om hur sovjetiska soldater våldförde sig på tyska kvinnor och barn, och oftast i grupp, spelade ingen roll om offret var 8 eller 80.
  • Anonym (Jo)
    Anonym (Misandri) skrev 2020-04-20 20:02:56 följande:

    Du kan inte jämföra krig med normalsituationen. Krig är en extrem situation där människor inte visar sitt rätta jag. Snarare visar de sitt sämsta lag - eller ännu värre.

    Dock uppmuntras våldtäkt ibland för att bryta ner civilbefolkningen.


    Jo, krig är ett bra exempel, för att det visar vad som skulle hända om vi inte höll männen i shack med straff och våld.
  • Anonym (Jo)
    KlantSmurfen skrev 2020-04-20 20:31:38 följande:

    "faktumet återstår att männen begår majoriteten av sexuellbrott"Hur många % av männen som inte begår sexualbrott är inget som du räknar med i ekvationen, i ditt svammel om Männen styrs ju av sina biologiska instinkter lik kaniner så förgriper dem sig till och med på sina egna avkomma missade du de övriga 99% att du måste jämföra med krig och räknar bort de faktorer som bidrar till att folk beter sig som svin i krig för att göra en poäng säger en hel del om din förmåga att "tolka data"


    Igen du har fortfarande inte kommit med några riktiga motargument, det är ju såklart att antalet våldtäckter kommer vara minimala när man det finns lagar som hindrar männen från att begå dessa vidriga handlingar, men om vi hade levt i anarki, så skulle antalet våldtäckter ökar rejält, då det finns inga hinder för dessa män att våldta och just krig är det närmaste vi kan komma anarki. Dina argument handlar ju bara om att sålänge det finns lagar och våld så kommer de flesta män inte våldta någon, men om du tar bort dessa hinder så rasar dina argument.
  • Anonym (Jo)
    KlantSmurfen skrev 2020-04-20 21:41:01 följande:

    Du har inte kommit med några riktiga argument för att ditt svammel om pedofili och krig stämmer och nu är det ju inte så att dubbelanonym person på forum har rätt tills motsatsen bevisats så du får rätta dej efter samma goda sed: burden of proof som övriga.

    De som forskar om sexualbrott ser inte inlägg från dubbelanonym person på forum som trovärdig källa men du kanske kan använda någon av dem som källa?

    Det är först när du själv kommit upp till nivån riktiga argument som du kan förvänta dig det samma av andra så lite mindre svammel och lite mer fakta innan du kan förvänta dig några riktiga motargument


    Du har ju ingenting annat än "inte alla män" att komma med. Så snacka skit när du inte ha något att komma med. Däremot massvåldtäkterna av den röda armeen är väldokumenterad lik alla andra massvåldtäckter som genomförs av huvudsakligen män mot kvinnor och barn. Även idag i många länder så blir kvinnorna systemastiskt våldtagna, då staten saknar medlen att hålla männen i shack.
  • Anonym (Jo)
    Anonym (Misandri) skrev 2020-04-21 08:35:08 följande:

    Det är snarare ett problem att för få män jobbar där. Pojkar behöver manliga förebilder får att själva bli bra män.

    Att bara ha kvinnor i dessa positioner skapar de män som du inte tycker om.


    Du menar som i det antika Grekland, då pojkarna blev våldtagna av vuxna män. Män ska bara uppfostra sina egnar söner. De ska inte ha något med barn som inte är deras egna att göra.
  • Anonym (Jo)

    www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/barnskotaren-i-botkyrka-atalas-for-sexuella-overgrepp-mot-barn såna här nyheter får man läsa nästan konstant. Varför ska män ens få jobba med barn? Blir så himla trött på alla bortförklaringar som börjar med "inte alla män". Om vi hade förbjudit männen att jobba med barnen och höjt lönen för drar dit fler kvinnliga arbetare så hade vi sluppit massvåldtäkter av barn.

Svar på tråden Varför finns det så många idiotmän?