• Anonym (dg)

    Varför finns det så många idiotmän?

    Anonym (Män och kvinnor funkar olika) skrev 2020-04-21 00:22:39 följande:

    P.s. för er som försöker påstå att flyktingar/ invandrare skulle vara överrepresenterade i sexualbrott pga. sin etnicitet har helt enkelt fel. Som många professorer och studier har förklarat beror det på att dessa oftast är unga och eller singla män som inte har lika starka koppling till samhället. De är väldigt få män som vågar våldta i ett samhälle där deras föräldrar, släktingar, vänner och grannar bor i. Därför är det vanligare för vissa svenska män att våldta på semestrar eller borta på festivaler än i sin hemstad. Pga. skammen som skulle följa om de blev påkomna inför sina nära och kära. Men den där skambarriären försvinner för sexuellt frustrerade flyktingar som har svårt att träffa kvinnor pga. språkhinder och inte heller har samma anknytning till samhället som infödd män har. Då hans familj, vänner etc. bor mycket långt bort och sannolikheten att de ska få reda på hur svinigt han beter sig är mycket liten. Om folk fokuserade på dessa faktorer istället för dumheter som ?den där etniciteten är si eller så?? Skulle man troligtvis kunna göra mycket ner åt saken och stoppa brotten ifrån att hända. Jag tycker att Sverige borde ta in invandrare, särskilt utbildade invandrare, eftersom vi behöver arbetskraft. Men jag skulle hellre vilja se hela familjer komma Sverige istället för alla dessa singelmän. Personligen så anser har också att man borde underlätta för alla män att träffa partners via ett nationell dejting sätt. Lära kvinnor att sätta högre krav på hur männen beter sig mot de. De första män gör ju tydligen allt för att få ligga och kvinnorna borde kunna träna upp de genom sex till att bete sig bättre. Men samhällets avsky och alla lagarna emot bigami borde tas bort helt och hållet. Och tillåta männen som tydligen vill ha flera partners att ha det. Annars kommer de ju aldrig sluta vara otrogna, begå sexualbrott eller gå till prostituerade etc. Det krävs rejäla förändringar om man nu vill se alla sexualbrotten falla drastiskt?


    Försöker påstå? Det är fullständigt glasklart att så är fallet. Vill du ha massa källor på det så finns de redo här i ett worddokument. Förklaringsmodellen har spretat något visserligen men att säga att det fel att det finns en kraftig överrepresentation är helt enkelt, fel.

    Det är mycket svårare att ändra alla utsatta unga mäns situation än att reglera invandringen, därför är det en effektiv åtgärd även med ditt resonemang. 
Svar på tråden Varför finns det så många idiotmän?