Inlägg från: Anonym (aa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (aa)

    Är 5G-strålning farligt?

    Det är en foliehatt sida som inte har något som helst stöd i riktig forskning. Tidigare nät har man forskat en massa på och inte kunnat hitta några som helst stöd för att det skulle vara farligt. Finns inget som tyder på att 5g är farligt. Sen är det kul med dom som brukar påstå att strålning skulle vara farligt och att dom vill gå tillbaka då det inte fanns någon strålning för det är svårt eftersom det finns en massa naturlig strålning. 

  • Anonym (aa)
    Itsbarbiebitch skrev 2020-04-19 11:22:12 följande:
    Nej jag vill inte tro att detta är sant men efter att Ha nördat mer mig i ämnet i flera år så inser jag att det tyvärr stämmer
    Tyvärr har du troligen nördat ner dig på sidor gjorda av samma människor som skriver om chemtrails och andra galna saker som lätt går att motbevisa. Bara för att något finns på internet behöver det inte vara sant.
  • Anonym (aa)
    Allanojag skrev 2020-04-24 14:48:20 följande:
    Exakt, det beror på att 5Gstrålning är livsfarligt!! Det är fakta!
    Den fakta du läst kommer troligen från samma källor som påstår att det släpps chemtrails efter plan. Men ingen seriös vetenskaplig litteratur stödjer att det skulle vara farligt, Finns ingen forskning som visar att det skulle vara det.
Svar på tråden Är 5G-strålning farligt?