Inlägg från: Anonym (Tips från coachen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tips från coachen)

    Vad gör jag nu?!

    Du måste ju få ett ultraljud för att konstatera om barnet lever eller inte. Till dess ska du leva som om du är gravid, dvs justera dosen omgående.

    För att svara på frågan om blod, alla missfall behöver inte involvera blödning direkt. Fostret kan dö utan att man blöder. Det finns skräckexempel på kvinnor som antingen inte ens märkt något eller märkt avstannade rörelser i magen och först på ul upptäckt att barnet inte lever längre.

    Med det sagt, det finns inget som säger att det troligen är ett missfall. Snarare är det så att, efter att ha läst en hel del inlägg om olika stickor, RFSU inte verkar särskilt pålitliga. Använd Clearblue för säkerhets skull. Utgå från att du är gravid.

  • Anonym (Tips från coachen)
    Malunken skrev 2020-04-21 13:39:00 följande:

    Gick precis på toa och nu blöder jag... Så högst troligt missfall.... Jag är så otroligt ledsen!???? Jag har genomgått mycket hittills i livet vad gäller kroppens funktion. Men just detta med att få missfall på missfall är det som får mitt psyke ur balans... Känner mig så oerhört nedstämd!


    Usch så hemskt för dig :( Jag hoppas verkligen att det inte är mf, men kontakta sjukvården direkt. Du måste ju få någon slags kontroll så du vet vad som händer! :o
  • Anonym (Tips från coachen)
    Malunken skrev 2020-04-21 14:59:28 följande:
    Ringde specialistmödravården som sa att det troligen är MF. Jag skulle avvakta i en vecka och se om blödningen ökar/fortsätter och ta nytt test om en vecka för att se. Men barnmorskan jag pratade med trodde tyvärr missfall. Så länge jag inte får kraftig blödning eller mycket ont så behövde jag inte ens komma in för ultraljud sa hon. Fast förra gången jag fick missfall fick jag en utskällning för att jag inte hade kontaktat gynmottagningen när jag fick missfall gången innan.. Svårt att veta hur jag ska göra... Just nu gråter jag bara..
    Ja jag förstår att du måste vara otroligt ledsen just nu :( Det har aldrig hänt mig så jag kan inte riktigt föreställa mig. De goda nyheterna är iaf att din kropp kommer att vara redo för ny befruktning inom kort, och då kanske det går bättre.

    När du känner dig redo senare kanske du borde be om en utredning, varför du får missfall gång på gång. https://missfall.se/utredning/
Svar på tråden Vad gör jag nu?!