Inlägg från: Jag är bara jag |Visa alla inlägg
  • Jag är bara jag

    Vad gör jag nu?!

    Det är helt fel att man måste ha kontaktat vården för att det ska räknas som missfall. Jag har haft 4 missfall och bara en gång åkt in för det för jag var i v.14. Alla missfall räknades ändå. Har man varit gravid har man ju! Tyvärr är det inte säkert man får hjälp ändå fast man haft 3 missfall och har rätt till både utredning och mediciner, men du måste i alla fall försöka. Annars kan du alltid gå privat. Levaxin, progesteron och Prednisolon kan hjälpa. Fragmin kan hjälpa mot missfall också så dosen ska inte vara för låg när du väl är gravid.

  • Jag är bara jag
    Malunken skrev 2020-04-21 18:03:08 följande:
    De var vad jag fick höra när jag ringde idag att det första inte räknas utan jag måste vänta på tredje.. Men då kanske de kan vara värt att ringa och höra om utredning och eventuell hjälp ändå. Hm okej, så nästa gång jag får positivt kanske jag ska höra av mig för justering av Fragmin direkt. Tack för din input!
    Men varför skulle det inte räknas? Du var ju gravid. De flesta har ingen kontakt alls med vare sig mvc eller sjukhus när de fått missfall och det räknas ändå. Nåja, försök få till en utredning ,kanske privat då. Och ja, kontakta specen direkt du blir gravid nästa gång. Beklagar självfallet dina missfall också!
Svar på tråden Vad gör jag nu?!