Inlägg från: Anonym (Saltis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Saltis)

    Sex när man har barn

    Tecum skrev 2020-04-27 17:03:08 följande:

    Tråkigt att höra. Vi hade sex 3-5 ggr/vecka, minst, under barnens uppväxt och såg inte barn som något hinder för sex, bara att det krävde anpassning. Schemalagd sex är toppen, då bygger man upp förväntningar och det blir hetare. Det är ju en av orsakerna till att otrohetssex är så hett... Vi passade på under Bolibompa eller tecknad film, när de var ute och lekte eller när de gått och lagt sig. Med tiden lärde de sig att det inte var läge att störa oss när vi skulle "vila lite"... Däremot var vi alltid tysta.

    Jag tror att det tyvärr är vanligt att ena parten använder barnen som en förevändning att inte ha sex, eller att ha det mer sällan. För i praktiken går det alltid att lösa bara viljan finns.


    Nja jag tror att sexbrist speglar andra problem i relationen. Att jag inte vill ligga med min man så ofta efter barn handlar inte om att jag -lurat honom i en familjefälla-, i vårt förhållande är jag den ofrivillige projektledaren som håller koll på allt, hela mitt liv är ett levande schema. När jag kommer hem börjar nästa schema rulla medan maken lutar sig tillbaka och förlitar sig på mig.

    Jag är helt slut och stressad av allt ansvar jag inte valt. Detta påverkar min lust, både fysiskt men också emotionellt mot mon man pga besvikelse.

    Och nej, jag är inte perfektionist eller kontrolltant. Tål mycket skit och hatar inredning men nu börjar jag få nog av att stå som huvudansvarig för familjen.

    Jag har hög sexdrift men den dör när jag ser honom sitta i soffan med mobilen.

    Tyvärr VÄLDIGT vanligt att mannen Blir lat och bekväm i en relation.
Svar på tråden Sex när man har barn