Inlägg från: Anonym (Otillfredsställd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Otillfredsställd)

    Sex när man har barn

    Anonym (Hane) skrev 2022-05-11 12:27:34 följande:

    1 till två ggr i veckan är ändå inte så illa pinkat med tanke på förutsättningarna. Gillar inte själv att jämföra. Kunde dock varit några resor värre än så. Sen ser jag hellre kvalitet än kvantitet även om det gärna får ske med en skön frekvens :) Inte helt lätt oavsett. Låter som ni har lite olika ingångsvärden när det gäller sex. Alltså hur ni ser på det, tänker eller inte tänker på det osv. Vissa nöjer sig med mindre andra önskar och vill ha mer. Det där med att kunna prata om sex eller inte?vissa kan tycka att sex ska ske automatiskt när båda vill bara :) Men det är givetvis endast en illusion om du frågar mig.
    När det blev fler och fler barn blev sexet mindre och mindre. Till slut var det borta helt. Nu har vi bara ett barn kvar hemma. Började hoppas igen. Då skaffade hon hund, det var ett massivt tjat och till slut gav jag upp. 

    Jo, jag hjälper till. Jobbar, diskar...lagar mat. Går ut med hundarna. Min fru jobbar också, med allt. Utom sexet. När hon är färdig på kvällen är det tänkt att jag ska försöka göra något "magic" så det ska hända. För hon gör ju inget.

    Nu är det två år sen sist. Hon har fortfarande inte visat tillstymmelse till intresse. Möjligen anas en viss förvåning att jag inte längre tar något initiativ.
  • Anonym (Otillfredsställd)
    Anonym (Aldrig) skrev 2022-05-11 14:43:43 följande:
    Hjälper till? 
    Du försöker märka ord eller skulle det vara roligt? Om du inte förstår innebörden av vad jag skrivit?
  • Anonym (Otillfredsställd)
    Anonym (Aldrig) skrev 2022-05-11 14:48:41 följande:
    Nej jag förstår inte. Hjälper till låter märklig. Då är det alltså din fru som har huvudansvaret för hushållet? inte undra på att hon inte vill ligga. 
    Du försöker alltså misstolka. Var skrev jag att hon har huvudansvaret? Vi delar på ansvaret för hushållet. Jag kanske kunde skrivit det tydligare kanske.
  • Anonym (Otillfredsställd)
    Anonym (Aldrig) skrev 2022-05-11 14:57:09 följande:
    Nej, det var så jag tolkade det du skrev. Hjälper till är för mig när man inte har ansvar för något men är snäll och hjälper till typ. Men ja då vet jag att du ansvarar för 50 % av hushållet. Då vet jag inte varför hon inte vill ligga. Är sexet oskönt för henne?
    Jag tror åtminstone inte det. Jag försöker alltid med förspel och smek, eventuellt massage till att börja med. Sedan brukar jag ge henne oralsex och det gör henne alltid rejält våt åtminstone.

    Men alltså...jag vet ju inte eftersom jag också inte haft så många andra kvinnor, men sedan efter det brukar vi ha penetrerande sex och visst, hon låter ju inte som på en porrfilm när vi gjorde det, men hon har heller aldrig uttryckt något missnöje.

    Men något måste ju vara fel. Ja, jag har frågat....men nu var det längesen jag frågade. Då sa hon att hon inte hade något att klaga på, sexet var bra....
  • Anonym (Otillfredsställd)
    Anonym (Aldrig) skrev 2022-05-11 15:14:39 följande:
    Våt är inte detsamma som kåt. Jag kan vara jättevåt men inte kåt. Får hon orgasm? Tar sexet för lång tid? Jag kan bli stressad om sexet tar för lång tid. Tar du lång tid på dig att komma? ogillar hon att du kommer i henne? Rinner ju en del sen vilket inte alla kvinnor gillar. Äter hon p-piller? 
    Som sagt nu är det ju ett tag sen...men jag vet när jag slickat henne att hon har kommit även om hon inte låter nåt överhuvudtaget, hon tycker det är pinsamt att stöna. Och om jag stönar känner hon sig äcklig tydligen? 

    Jag tror att jag inte tar vare sig längre eller kortare tid än vanligt på mig att komma. Ja, ibland har hon uttryckt att hon inte gillar när sperman rinner ur henne.
    Men kan det verkligen vara förklaringen?

    Hon har inte mens längre så behövs inga preventivmedel.
  • Anonym (Otillfredsställd)
    Anonym (Aldrig) skrev 2022-05-11 15:25:06 följande:
    Ja förklaringen kan nog vara den att hon inte gillar att du kommer i henne. Jag tycker inte alls om det så jag och min partner använder alltid kondom. Du kanske skulle lyssna på vad hon säger? 
    Du menar verkligen att sperman i sig är en så pass stor deal breaker? Jag måste säga att jag inte riktigt kan tro det? Men om du säger det så?
  • Anonym (Otillfredsställd)
    Anonym (Aldrig) skrev 2022-05-11 15:28:28 följande:
    Ja för mig är det så. Vet inte hur det är gällande din fru men uppenbarligen tycker hon ju inte om det. Det är inte fräscht att det rinner sperma flera dagar efter att man haft sex. 
    Ja, men tack för tipset då. Jag kanske inte har tagit just den här biten på tillräckligt stort allvar. Vore intressant att höra andras åsikt om detta med att man inte gillar sperma-biten efter sex. 

    Någon?
  • Anonym (Otillfredsställd)
    Anonym (Aldrig) skrev 2022-05-11 15:33:31 följande:
    Varför behöver du andras åsikter? Det är väl din fru du har sex med? Och hon har sagt hon inte gillar det. 
    Så du menar på riktigt att man inte kan vara intresserad av hur andra har det? Seriöst?
  • Anonym (Otillfredsställd)
    Anonym (Aldrig) skrev 2022-05-11 15:48:13 följande:
    Ok men fråga andra här på forumet då. Men det är väl din fru du vill ha svar av antar jag. Och din fru du har sex med inte folk här på forumet 
    Om alla resonerade som du skulle det ju inte finnas något forum kvar. Det är ju valfritt att svara, inte som att du blir tvingad direkt....
  • Anonym (Otillfredsställd)
    Anonym (Hane) skrev 2022-05-11 16:16:54 följande:
    Har hunden bidragit till ökad motion? Annars hade önskan om en hund kunnat fungera som ett krav/ultimatum för en ökad dialog kring Er relation, även den intima delen. Magin skapas ju tillsammans...åtminstone är det oftast så man vill ha det. Själv, så har jag insett min partners behov och intresse, vilket innebär sex ung 1 gång i veckan. Är inte drivande och eller tar initiativ. Blivit nobbad alldeles för många gånger genom åren. Så, nu undrar hon varför jag är så "tafatt" eller inte fattar när hon initierar subtilt att hon vill. Well well man har ju alla sin bakgrund och historia. Trist när det inte lirar sexuellt.
    Motion är nog inga problem det får vi så det räcker och det har hunden bidragit till. Inga problem på så sätt alltså....

    Ibland har jag nästan önskat att hon skulle bli tokförälskad i någon på sitt jobb eller nåt bara för att se om hon överhuvudtaget kan bli kåt.
  • Anonym (Otillfredsställd)
    Anonym (Hane) skrev 2022-05-11 16:50:14 följande:

    Motion är sällan fel. Så vad säger hon när du tar upp det hela?
    Det går ju några månader mellan att jag tar upp det. Men hon säger väldigt väldigt sällan att hon inte har lust. Brukar vara att hon känner sig trött, alternativt att hon har andra saker hon prioriterar högre. 
    Och där menar jag ju då att sex prioriteras lägst på hennes trappa. Hundar, kläder, Facebook, serier och så vidare hamnar sjufalt högre på hennes ?lista?.

    Så när hon äntligen gått igenom listan för dagen då somnar hon framför tv:n. Sen är det marsch i säng och hunden sovande i sängen....
  • Anonym (Otillfredsställd)
    Anonym (Pappan) skrev 2022-05-12 12:43:11 följande:
    Har försökt 
    Vilka tips hade terapeuten då?
Svar på tråden Sex när man har barn