• Mimosa86

    Olika behov av sex

    Anonym (Drömmaren) skrev 2020-04-28 22:34:05 följande:

    Vad gör man när ens man har helt andra behov än en själv? Inte har behov rättare sagt.. jag är 35 år, har man sedan 12 år, barn, bra jobb, fint hem, utåt är allt perfekt. Men vi har väldigt olika behov när det kommer till sex och närhet. Han går med på det ibland men då är det snabbt gjort och helt utan känsla, mer för att ställa upp. Jag saknar passion, långt hett sex så det nästan gör ont i mig. Eller bara lite spontant, att känna attraktion. För mig är det fysiska så viktigt. Även beröring! Tycker även att det ska komma spontant att man tänder på varandra och att behöva fråga om den andra vill ligga är inte heller helt kul, speciellt inte när man får nej. Som att det skulle vara så jäkla jobbigt... orkar aldrig! Vad ska jag göra? får komplimanger från annat håll och fantiserar... Kan ett sånt här äktenskap hålla?


    Har han alltid varit sådan eller är det en nergång som skett? Hur mår ert förhållande i övrigt? Är ni psykiskt nära varandra? Skrattar ni ihop? Busar? Värdefulla samtal när barnen som at? Jobbar han mycket? Hur mår han generellt?

    Tycker inte man kan bryta ut sexet i en egen kategori när man har en relation. Måste ta tempen på hela relationens välmående.
Svar på tråden Olika behov av sex