• Jamiee

    Bim juni 2020

    Frassex skrev 2020-05-06 13:44:33 följande:

    Hej! Hoppar in i gruppen, precis börjat blöda pga tidigt misfall. Så försöker nu ladda om. Ägglossning kan jag tro bli lite senare nu pga hormonerna så bim borde bli runt 1:a juni. Känns som en evig väntan på allt hela tiden!!


    Hoppar också in här! Fick precis som dig frassex missfall nu i dagarna i vecka 6. Så ledsen och förtvivlad nästan. Hur mår du? Och tänker ni försöka igen nu direkt?
  • Jamiee
    Frassex skrev 2020-05-07 12:17:18 följande:

    Visst blir man förtvivlad. Först så glad och förväntansfull och sen rycks allt ifrån en. Just nu mår jag bra, är bara på dag 2 men har bara mild mensvärk det är mest jobbigt psykiskt. Hur mår du? Blöder du än?

    Vi har tyvärr en rätt tråkig och ovanlig historik. Missfall v7 mars -17, sent avbrytande v 20 aug -17 (bebis hade ryggmärgsbråck), tack och lov föddes vår dotter aug -18 och nu försöker vi med syskon sen okt förra året. Fick missfall igen v7 i nov, avbröt v 15 nu i mitten av mars (bebis hade downs syndrom) och nu igår tidigt missfall. Vi har jättelätt att bli gravida men verkar dock va svårt att få ett friskt barn :( Men ja vi kommer försöka direkt. Finns inget hinder i att inte vänta enligt läkarna jag talat med. De sa bara att det är bra att bli gravid så fort som möjligt igen, helst inom 6 mån, att sannolikheten är större att det går bra då. Hur känner du själv med att vänta/inte vänta? Har ni barn sen innan?


    Samma här, har värk som kommer och går mer eller mindre och rätt mycket blödningar. Men mycket psykiskt som du säger, känns nästan som man sätter livet på paus pga av det som hänt.

    Men hoppas verkligen verkligen på en lycklig saga till er denna månad :)

    Vi kommer också försöka direkt igen så väntar bara på att detta ska gå över så man orkar ta nya tag. Vi har inga barn sen innan, fyller 30 i år och har en yngre sambo som innan inte varit redo för barn förens för några månader sedan och så tog det sig på andra försöket och vilken lycka! Som sedan slog så hårt efter detta.

    Men hoppsan på vår allas månad i juni och känns skönt att följas åt och ha någon att prata med som förstår en :) tack!
  • Jamiee
    Majja92 skrev 2020-05-07 12:09:20 följande:

    Beklagar era missfall, så fruktansvärt :( Har själv haft några så förstår verkligen <3 Håller tummarna att detta blir eran månad.


    Hoppas på vår månad!

    Så skönt att ha några att prata med och som förstår en :)
  • Jamiee

    Fick missfall (v 5-6) i onsdags vid lunch. Har nu ikväll slutat blöda. Så blödde egentligen bara 3 dagar som det verkar nu. Kan det stämma? Kom ut en hel del men vet inte hur mycket som är allt (?)

    Hoppas så på ny ägglossning nu snart Så vi får försöka igen.

  • Jamiee
    Frassex skrev 2020-05-11 14:07:13 följande:

    Ni som tidigare haft missfall, besvärades ni av fortsatt mensvärk när ni slutat blöda? Min blödning pågick mellan 6/5-8/5 och därefter lite bruna flytningar i två dagar. Men besväras av konstant mensvärk fortfarande vilket gör att jag oroar mig att något är fel. Upplevde mycket vattniga flytningar igår som jag får vid äl men känns ju osannolikt att få äl så nära inpå? (Brukar få mensvärk vid äl) Tog ett äl test och strecken var i princip lika starka men tog också ett cb gravtest som var überüber positivt så tänker äl testen bara reagerar på hcg för det gör de väl?


    Hej!

    Undrar lite samma som du. Jag blödde mycket 6/5-8/5 och sen mindre sedan dess typ lite smått ibland. Har också lite mensvärk ibland. Fick svaaaagt + i söndags morse och svagt på Äl i lördags. Har inte testat mer sen dess. Men undrar lite över blödningarna. När ska det sluta, så man kan börja om hehe =)

    Undrar också om man kan få ägglossning när man fortfarande verkar ha lite hcg kvar i kroppen?
  • Jamiee

    Hej tjejer!

    Hade supersvagt plus i lör/sön på gravtest. Och har inte längre blödningar eller något. Men har testat på skoj med äl tester tre dagar. Och ser ut som följande bild.

    Är det möjligt att ägglossning är på inkommande snart redan? Fick missfall 6/5 så för en vecka sedan och slutade blöda i måndags egentligen.

    För det ser ju ut att vara en äl ökning på testerna?

    Vad tror ni? :)

  • Jamiee
    Frassex skrev 2020-05-13 20:06:19 följande:

    Ser ju verkligen ut så, är den inte positiv? För mig händer samma konstigt nog, började också blöda 6/5. Idag är testet positivt, äggvite flytningar och tappen öppen. Tempen har sjunkit två dagar i rad vilken den brukar för mig innan äl. Så allt tyder på äl imorrn eller dagen därefter. Ska fortsätta tempa och se om ägget släpper här i dagarna. Känns märkligt med så tidig äl, dessutom tidigare än vad jag brukar ha, jag var bombsäker på att den skulle bli sen pga missfallet!


    Så skumt ju?!

    Fick något svagare test idag? Kan ägglossning vara på g redan? Hur går det för dig?
  • Jamiee
    Frassex skrev 2020-05-14 19:48:09 följande:

    Ja verkligen, är bara på dag 9, brukar få äl dag 13 och fåtal tillfällen dag 14-15. Så här såg mitt ut ikväll, starkare än kontrollstrecket. Fortfarande äggvite/vattniga flytningar, molar lite, öppen tapp och tempen var låg imorse. Så antar att äl kommer imorgon om inte ikväll/inatt. Ska bli intressant att se vad tempen visar imorgon och lörd. Hur ser dina test ut idag?


    OJ det såg ju verkligen positivt ut!!

    Hoppas på tidig ägglossning då ju =)

    Jag är också på dag 9 idag och mitt äl test idag var liknande det igår, kanske liiiite svagare.

    Tycker ju inte detta borde vara rester från missfallet eftersom det började svagt och blir sedan starkare?

  • Jamiee
    Frassex skrev 2020-05-15 10:59:03 följande:

    Tycker de ser snarlika ut och borde ju inte bero på hcg som du säger, de ökar ju i styrka. Tar du bara en gång om dagen? Jag har alltid tagit morgon och kväll, får alltid positivt på kvällarna nämligen.

    Idag gick tempen upp! Så äl var igårkväll eller inatt! Vet inte om det spelar nån roll att äl kommer så tidigt men inbillar mig att slemhinnan inte får tillräckligt tid för att byggas upp för att ta emot ägget. Men det återstår att se... 10 dagar olidlig väntan!!


    Har bara tagit en gång nu. Tog två idag. En vid 17 och en 20.00 och såååå stor skillnad. Undrar om jag missat stegringen?

    Fortsätter testa ifall detta inte var den ?riktiga? stegringen .

    Värt att sexa loss ikväll också? Körde i onsdags också.

    Jag håller tummarna att det ger ett plus!! Hoppas det var ägglossning för dig =) ja väntan är värst!!

  • Jamiee
    Frassex skrev 2020-05-16 12:22:19 följande:

    Ja titta! Ser ju verkligen att stegringen minskat till kvällen, kanske missade stegringen då, du får uppdatera om du tagit fler test. Har ni myst både onsd och igår så har ni ju definitivt prickat in iallafall! Håller tummarna för pluss!

    Jag funderar på om jag kanske haft dubbel äl eftersom tempen stigit igår på morgonen men sen fick jag extrema äl smärtor igårkväll från hö sida. På torsdagkvällen kände jag mer molvärk/mensvärk som jag brukat få på senaste tiden vid äl.


    Ja jag fortsätter testa med äl och ser om det ökar igen nästa vecka då det borde vara äl egentligen.

    Ja vi myste på onsdagen och igår fredag så har säkrat upp där om det skulle vara så :)

    Åh brukar du har dubbla äl?

    Så svårt det nu att veta efter missfall. Känns som kroppen kom igång snabbare än vanligt?
  • Jamiee
    Frassex skrev 2020-05-16 17:44:29 följande:

    Spännande att följa utvecklingen! Om det var äl nu eller om du får nån ökning nästa vecka.

    Tänkte säga att jag tog ett gravtest till idag mest för skojs skull, ville se om jag fortfarande har hcg och det har jag, übersvagt men ändå. Så verkar ju gå att ägglossa trots hcg!


    Har nog fått ordning nu först på äl tror jag.

    Följer man kalender och räknar missfallet som en mens så ska jag ha äl på onsdag.

    Och såhär ser stickorna ut nu. Ökar ju sakta nu om man ser på senaste dagarna längst ner :)

  • Jamiee
    acge skrev 2020-05-21 16:45:25 följande:

    Hoppar också in i tråden :) Jag och min sambo har nu bestämt oss för att skaffa barn! 

    Har beräknad BIM (tror jag) 4/6 enl. app. Fick ett tidigt missfall (v4+5) i början av maj. Började redan efter att jag slutat blöda ta ÄL-test för att hålla lite koll. Ingen erfarenhet om hur fort kroppen plockar upp cykeln igen efter MF. 

    Hursomhelst har jag haft ägglossningssymtom (karaktäristiska flytningar, ökad sexlust m.m) i två dagar nu. Men ÄL-testet fortsätter att vara negativt. Någon som vet hur länge man har symtom innan det faktiskt syns på stickan? 


    Hej!

    Har samma som dig. Fick tidigt missfall i början av maj (V5-6) och blödde 5-6 dagar så räknar det som en mens. Har testat med äl tester men väldigt olika resultat. Ibland stegrar det (inte fullt utslag) och sedan går det ner igen och så upp igen.

    Har också haft äl känningar för några dagar sedan och då också en stegring.

    Sjukt oklart haha. Vi försöker få till det varannan eller var tredje dag sedan missfallet så man kanske lyckas pricka in något =)
  • Jamiee
    Frassex skrev 2020-05-25 07:59:43 följande:

    Hur går det för dig med äl? Har den varit än?


    Tror jag hade äl någonstans mellan 18-21a pga otydliga äl test som nu senaste dagarna har sjunkit till nästan osynligt. Hade lite äl flytningar där omkring 18-21 tror jag.

    Har nu lite känningar i ljumsken och ibland lite molvärk i magen, likt det jag hade vid förra graviditeten som blev missfall.

    Känns som det kan vara positivt men kan lika bra vara negativt. Tänkte testa i helgen :)

    Hur går det för dig? Tagit något mer grav-test?
  • Jamiee
    Frassex skrev 2020-05-25 09:58:11 följande:

    Vad skönt, det borde ju varit äl mtp flytningarna, det är ju igentligen det bästa, att lyssna och se på kroppens signaler. För mig funkar inte LH stickor får aldrig likastarka streck, måste använda digitala. Håller tummarna för nytt pluss till helgen!

    Jag blir inte riktigt klok, har tagit ett nytt imorse men vet inte om det är starkare eller inte. Funderar på att testa med cb imorrn för har en gammal bild på hur det såg ut när missfallet startade så tänker att om det är starkare än det så borde det va ny grav. Ingen mens just nu men den kan likagärna dyka upp imorrn eller inte pga progestronkrämen jag smörjer med.


    Jag tycker då det där ser ut som en ökning! =) hoppas hoppas!!

    Jag brukar också få dåligt med stegring på äl stickor men blev ju gravid tidigare med låg stegring så :)

    Nu ser mina test ut såhär. Sjunker ju nu så hoppas ett ägg har släppt!

  • Jamiee
    mrsLina skrev 2020-05-25 21:45:09 följande:

    Måste fråga er tjejer.

    Jag fick "mens" igår. Vanligtvis har jag en "mellan" blödning men just nu har jag en liten blödning. Ingen mensvärk och super finnig har jag blivit haha.

    Tror ni att om man har en liten blödning, att livmoderslemhinnan är tjockare till nästa månad och att ett ägg kan fastna lättare?

    Jag brukar inte få finnar med min mens, och brukar blöda mer. Så lite konstigt att den är så lätt denna månad.

    Brukar ni ha stor variation i er mensblödning?


    Jag fick massa finnar senast jag blev gravid. Brukar alltid få 2-3 dagar innan mens men inte 1-1,5 veckor innan mens. Så då gissade jag att jag var gravid och det var rätt :) så hoppas dina betyder bebis :)
  • Jamiee
    Frassex skrev 2020-05-26 20:08:20 följande:

    Tack hörrni men lyckan vart inte långvarig. Började precis blöda och fått massa mensvärk. Trodde verkligen att det kunde gå vägen då testet imorse var så starkt och fint men tji fick jag. Börjar bli less på alla missfall, mina ägg måste verkligen vara ruttna! Men det är bara ladda om inför nästa äl om 13 dagar om den kommer som den gjort förut eller blir tidig även denna cykel. Hejja alla oss som kämpar!!


    Men vad tråkigt :( :(

    Ska du kolla med gravtest igen? Det kanske bara var en vanlig blödning?

    Jag fick en liten liten ljusrosa flytning nu ikväll så hoppas på nidblödning. Är ca 5-7 dagar efter trolig äl.

    Hoppas iaf. Kan lika bra vara en tidig mens men kommer då 8 dagar för tidigt och det brukar det aldrig göra men har ju haft mf så man vet inte hur kroppen håller på.

    Har iaf dragningar i ljumsken, fått massa finnar (som jag får dagar innan mens och var ett tecken förra månaden när jag blev gravid) och lite andra liknande symtom som senast.
  • Jamiee
    Frassex skrev 2020-05-27 09:14:25 följande:

    Min blödning avstanna :O påminner om min äl blödning jag hade. Kom på pappret, stoppa i en tampong och bytte till ny inför natten. Den jag jag tog ut på kvällen var bara lite ljusbrunt på, ganska torr och den imorse var helt torr!! Var helt säker på att det skulle eskalera mtp mensvärken som var så kraftig, tog två alvedon och gick och la mig. Snopet... kanske hoppet kvarstår?

    Tog ett nytt idag och är lite starkare än tidigare, får fortsätta testa och se om blödning återkommer.

    Men du vad spännande med flytningen och symtomen!! Har haft en nidis för längesen och var som du beskriver, bara ljusrosa flytning. Håller tummarna :D när tänker du våga testa?


    Det där ser ju då verkligen ut som en ökning!! Hoppas hoppas! =) jag tänker nog testa på fredag tror jag :) känns som det kan vara något och hoppas verkligen!
  • Jamiee

    Fick en liten blödning igår som nu idag ökat.

    Hade en nidblödning i tisdags och skulle fått mens 3/6 så gissar på ett tidigt missfall (igen) men stannar kvar i tråden då nytt BIM förhoppningsvis blir 26/6. Nya tag efter missfall i början av maj. Blir tydligen lätt gravid men sedan vill det inte stanna. Första barnet så man håller ju tummarna varje dag som går.

    Hur går det för dig Frassex?

Svar på tråden Bim juni 2020