Inlägg från: Anonym (Lis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lis)

    Hur ta upp med min man att han måste vara försiktig

    Anonym (Orka) skrev 2020-05-05 12:59:26 följande:

    Vilja ha sex är självklart, att h en partner som har koll på anatomin är självklart för mig annars kan man ju kommunicera- det brukar vuxna göra iaf i min värld.

    Att alltid ha jättelångt förspel där man ska göra på exakt rätt sätt, alltid värma upp med ett visst antal fingrar, alltid stoppa in kuken jättesakta enbart framifrån - det låter oerhört ospontant och enformigt.

    Om man behöver glidmedels, använd glidmedel - vad är problemet? Att spricka varenda gång man har sex som avviker minsta lilla från den superlånga listan på måsten låter inte normalt.

    Jag är kvinna förresten och hade aldrig stått ut med något så ospontant och tråkigt


    Att spricka vid samlag är inte normalt men tyvärr för vanligt. Smärta vid samlag är tyvärr en av de stora orsakerna till minskad sexuell aktivitet bland kvinnor.

    I sexologen Eva Elmerstigs undersökning med 1 880 kvinnor från 13 till 22 år gamla varit med i fyra delstudier. Av de tillfrågade uppgav 49 procent att de hade ont av samlag och av dem svarade 47 procent att de ändå fortsatte ha sex på det sättet.

    Även folkhälsoinstitutet har apporterat om detta i nyare undersökningar..

    Jättetrist, ospontant och tråkigt. Men så länge män kör på hårt och kvinnor inte säger stopp utan står ut så blir det ju sådana effekter. Men TS säger ju faktiskt stopp här till sin man och kommer med konstruktiva förslag. Detta borde ju stöttas och inte förkastas då..
Svar på tråden Hur ta upp med min man att han måste vara försiktig