• Emm94

    Bim maj & juni 2020 ??

    Hej,

    Det här är väldigt spännande. Jag skriver nu min första kommentar på familjeliv.

    Vi ska också försöka oss på att bli gravida. Jag är 26 år gammal och min man 25. Detta kommer bli mitt och hans första barn, så allt är så nytt för oss.

    Jag har ätit p-piller tidigare och sedan gått med hormonspiral ett par år, så jag har ingen koll alls på när BIM är (då jag alltid har haft oregelbunden mens).

    Dock kan jag alltid känna när jag har ägglossning (smärta, märker skillnad i kroppstemperatur), så det är ju alltid något. Sist jag hade ägglossning var 30:de april, så jag får se när nästa kommer. Längtar efter ett plus, men har inga höga förväntningar då jag inte riktigt känner min kropp på det sättet än.

    Vad roligt att vi kan följas åt här! :)

  • Emm94
    Lizzie09 skrev 2020-05-14 17:25:53 följande:

    Spiralen rök för en vecka sedan och igår/idag kom första ägglossningen så nu är försökt nr 1 för barn nr två igång! Har känt av ägglossningen riktigt ordentligt denna gång. Så spännande! Bim borde bli 27-28 maj


    Åh vad roligt! Håller tummarna för dig :D
  • Emm94
    nellys skrev 2020-05-15 18:24:53 följande:

    Nu tog jag ett gravtest bara för att jag kommer bjudas på vin ikväll! Helt klart dumt att testa en eftermiddag, men testet var iaf negativt nu! Tar nog ett test imorgon bitti bara för att kolla på morgonurin! Hur gör ni med alkohol nu under tiden ni försöker? Kör på till plus eller undviker mellan ägglossning och mens?


    Enligt barnmorska så har bebisen en egen magsäck de första veckorna. Jag dricker väldigt sällan, men tror att jag kommer fortsätta med det fram tills jag ser ett plus :)
  • Emm94
    Strangeness skrev 2020-05-15 16:10:10 följande:

    Är det bara jag eller är det lite laggigt att skriva på denna sida? :)


    Det är så för mig också :/
  • Emm94
    Emm94 skrev 2020-05-15 19:22:46 följande:

    Enligt barnmorska så har bebisen en egen magsäck de första veckorna. Jag dricker väldigt sällan, men tror att jag kommer fortsätta med det fram tills jag ser ett plus :)


    Matsäck *
  • Emm94
    nellys skrev 2020-05-15 20:02:48 följande:

    Okej bra! Jag dricker också sällan, och blir ingen fylla direkt under tiden vi försöker men kan ju vara trevligt med ett glas vin eller två någon gång ibland!


    Det tycket jag du gör helt rätt i! :D
  • Emm94
    Strangeness skrev 2020-05-16 12:23:03 följande:

    Hej alihopa!

    Hoppas det går på er resa genom ÄL och BIM.

    Vill skriva av mig..

    Igår innan jag somnade fick jag en liten panikattack gällande vår ålder min och min sambos (jag 33 å han 39). OM vi får barn kommer vi vara typ 60 när vår tar studenten 

    Jag har alltid haft det med mig att jag kommer bli gammal när jag väl skaffar barn iochmed tiden går. Men alltså 60.... 

    Just nu är det en sak jag behöver förlika mig med, samtidigt som en del av er säkert tänker "ja men vad förväntade du dig"..

    Det känns lite tufft bara, just nu.

    Någon annan som tänker och känner som jag?


    Så skull du absolut inte känna. Ni är ju inte ?gamla?. Det är väldigt vanligt att man blir gravid vid 30+, speciellt i Stockholm. Så länge man har orken att ta hand om ett barn så är man inte för gammal. Heja heja!
  • Emm94
    Onegemensamtbarn skrev 2020-05-16 15:20:58 följande:

    Det var ej tjej som startade den förra sommaren,och sen frågade om intresset här,vi är 50 stycken tjejer som har följts åt sen dess och faktiskt kommit varandra riktigt nära. Många har blivit gravida under resans gång och två bebisar har blivit födda,och ett par stycken väntar fortfarande på sina plus. 

    Man diskuterar allt mellan himmel och jord och stöttar varandra i resan mot bebis. 


    Åh, detta lät så bra!
  • Emm94
    Tildasafira skrev 2020-05-17 09:14:21 följande:

    Godmorgon fina ni!

    När jag var påväg till jobbet imorse kändes det helt plösligt som om jag kissade på mig, utan att vara kissnödig. Alt. Att mensen kom. De bara forsade till. Ursäkta äcklig info hahahah!! Visade sig bara vara en jääätteflytning(vattnig/mjölkig). Andra gången på några dagar. Vaaad är detta, blir galen, kan inte minnas att jag någonsin haft såhär förut. Pinsammast är att det går igenom träningstightsen :o

    Dock heeelt luktfria, och kliar/svider inte.

    Hur mår niii?? Var i cykeln är alla nu? :*


    Nu minns jag inte riktigt var i cykeln du befinner dig, men utifrån det du beskriver så tror jag att det är dessa flytningar som bildas som skall hjälpa spermierna när de simmar upp hehe. Alltså runt ägglossningen :) du fär köra på trosskydd så länge.

    Jag mår bra tack. Är på BIM+4 idag :)
  • Emm94
    Onegemensamtbarn skrev 2020-05-17 04:55:00 följande:

    Kul intiativ. Fler som vill vara med?

    Om vi nu bara får rätt på det.


    Jag är med! :)
  • Emm94

    Glöm inte att gå med i fb-gruppen som skapades. Är ni intresserade så kan skicka era namn i ett meddelande så läggs ni till :)

Svar på tråden Bim maj & juni 2020 ??