• thee1221

    F.d. Incel, men håller med i vissa saker

    LindaSolis skrev 2020-05-10 15:57:59 följande:

    Ingen fråga men det jag tycker är skrämmande är hur ofta man hör människor vända ryggen åt män som mår dåligt. Man reagerar som att de inte är skit värda. 

    Man bryr sig inte heller. 

    Är det så svårt och förstå att män som har dessa problem mår dåligt över det och behöver stöttning och hjälp att komma på fötter? Men det man ofta ser och hör är hur de trycks ner i skorna ytterligare.

    Många talar så fint om att män ska lära sig söka hjälp osv för depressioner och psykiska problem. Men när det kommer till kritan tycker jag faktiskt kvinnorna är de största hycklarna inom det tyckandet då jag oftast ser kvinnor som kastar skit åt männen som mår dåligt. 


    Känner så själv. Alla tjejer dömer killar som pratar om känslor
  • thee1221
    LindaSolis skrev 2020-05-10 20:11:54 följande:

    Handen på hjärtat.

    Som tjej har jag inga problem att få en kille. Om jag vill ligga så går jag ut och får jag ingen intressant den kvällen så får jag det några kvällar bort. Samma för mina vänner. Det är inte svårt om jag vill ligga vill säga. Förstår inte varför andra kvinnor inte erkänner det. Finns såklart vissa undantag men för de flesta så är det inte svårt. 

    En del av mina vänner börjar klaga bara det gått någon månad sen sex och säger att de får kämpa. Men jämför jag med vad killarna säger att de har jobbat 365 dagar i flera år så är det inte ens i närheten med vad vissa killar har för problem att få till det. 

    Men handen på hjärtat så får vi tjejer ett ligg rätt fort om/när vi vill ha det. Det vet vi också men vi vill inte erkänna det..


    Aa. Killar har väldigt svårt att få ligg
Svar på tråden F.d. Incel, men håller med i vissa saker