Inlägg från: smulpaj01 |Visa alla inlägg
  • smulpaj01

    Ge dyr present gemensamt, hur lägger man upp det??

    Jag levde med mitt ex och mitt barn i ca 9-10 år. Efter 5-6 år separerade vi för att han hade träffat en ny. Vi hade då ett uppehåll på 1-2 år men efter mycket tjat från mannen gick jag till slut tillbaka och vi blev ett par igen. Den första julen när vi var en familj igen fick mitt barn skriva en önskelista. Vi brukade inte skämma bort våra barn alls tidigare men just denna jul fick vi väl nån knäpp, lycka över att ha återförenats och dåligt samvete för vad vi hade utsatt mitt barn för i en smutsig separation.

    Barnet hade 10 saker på önskelistan till ett värde av drygt 16000 kr. Jag och mannen delade på den summan och köpte allt. Mitt barn var helt chockad men är fortfarande väldigt tacksam. (många år sen)

    I ert fall tycker jag att ni beter er väldigt märkligt mot er släkt. Ge sonen något från er familj som ni själva har ekonomi till och låt släkt köpa personliga presenter som de vill ge. Vad är det han vill ha och behöver så väl?

  • smulpaj01
    viseversa skrev 2020-05-15 15:09:15 följande:

    rättelse vissa ska lägga MER. står 1500-2000 i ts. Eller hon tycker dom som har bra inkomst kan betela upp emot 2000 för det är mest rättvist. 


    Ja fast hon är snäll ts, hon skriver att de som har det dåligt ställt bara behöver bidra med 1500...samma belopp som barnets föräldrar. Strålande
Svar på tråden Ge dyr present gemensamt, hur lägger man upp det??