• LauraPalmer

    Paolo Roberto arresterad för sexköp

    Nu var det knappast en frivillig lyxhora han gick till utan en kvinna (förmodligen utan pass) från ett av de fattiga länderna i Europa. Det enda samtycket där var mellan Paolo och hallicken. 

    Jag lider med dessa kvinnor och jag lider med hans flickvän. 

  • LauraPalmer
    Anonym (nej, val är val) skrev 2020-05-15 19:20:14 följande:
    Fortfarande hennes VAL. Och hans VAL. Två vuxna människors VAL. Skit i det istället? Låt alla leva som dom vill, du kan inte kontrollera andra människor och deras sexualitet.

    Jag tycker mest synd om hans flickvän. Hon som sålde sex tycker jag inte synd om, då jag litar på att han behandlade henne bra ändå. Det tror jag.
    Hört talas om trafficking? 
  • LauraPalmer
    Anonym (nej, val är val) skrev 2020-05-15 19:28:47 följande:
    Jo, visst. Det är hemskt.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Human_trafficking

    M
    en om detta blir LAGLIGT så försvinner trafficking. Tänkt på det? Och dom kan betala skatt och staten skulle få in massor av pengar på det. Giriga som dom är med, men huvudsaken är att om det är lagligt så minskar trafficking. Jag är 100% emot det självklart. Om detta är lagligt kan folk ringa polisen som jobbar åt sex arbetarna och annat. Dom får ha body guards istället för trafficking, detta är MÅLET.
    Nu är du lite naiv kan jag tycka. Oavsett om det blir lagligt att köpa sex så kommer det alltid att finnas sjuka individer som vill göra så pass sjuka saker med både barn och kvinnor att det alltid kommer att finnas trafficking. 
  • LauraPalmer
    Anonym (nej, val är val) skrev 2020-05-15 19:36:49 följande:
    Jag anser att det positiva skulle överväga det negativa. Dom kan ge närhet, en sorts kärlek. Fylla med positivitet. Motsatsen till radikala feminister alltså.. (Som avskyr män och annat.)
    Videon.
    Men jag håller med dig definitivt. Detta är ett problem.. Jag vet inte helt hur man kan komma på en lösning på detta. Är det möjligt tro? Hur? Om dom har larm knapp under samlag då? Kameror vore för mycket, skulle inte funka.
    Men att man har sex under säkra omständigheter, men ändå privat så utan att nån spelar in. Larm knapp och att nån rycker ut direkt ska finnas. Vore en bra lösning eller?
    Du tycker alltså att vinsterna med laglig prostitution överväger det negativa att kvinnor och barn våldtas och misshandlas? 

    Motsatsen till en radikal feminist är inte kvinnor som går med på att ha sex med främlingar som kan vara ett så pass stort hot att dom behöver larm och ordningsvakter. 

    Jag kommer aldrig någonsin att förstå mig på män som är beredda att betala för sex. Så är det bara. Jag brukar vara öppen för att ändra åsikt men den här frågan är och förblir ett undantag. 
  • LauraPalmer
    Anonym (nej, val är val) skrev 2020-05-15 20:09:58 följande:
    Jag är en gåva till er. Om du inte kan se det är det  ditt problem..
    Men ok, vad tråkigt om det är så med trafficking. Hade vart så bra om man kunde lösa det! Men blanda inte in mig som "alla män" tack. Jag är en unik människa och det finns INGEN som mig. Varför nämner du mig ens med dom. Kan du bli mer dum i huvudet undrar jag just nu?

    Plus att jag sagt att jag inte skulle ha sex med en tjej som var i trafficking om jag visste det. Redan skrivit det. Jag behöver inte ens förklara något för dig här.
    Men du är villig att riskera att våldta ett traffickingoffer?  
  • LauraPalmer
    Anonym (nej, val är val) skrev 2020-05-15 20:22:35 följande:
    Jo, om det var mitt val. Men nu är det inte det. Handlar om personliga val så. Friheten att välja i livet. En lag ska inte vara "över" det för någon kan jag tycka om det handlar om sexualitet så. Men trafficking ska man stoppa till alla pris dock. Prostitution där man väljer själv ska va lagligt tycker jag, om det håller en hög standard, och lyckas skydda kvinnorna.
    En hypotetisk fråga. Om vi kunde stoppa trafficking genom att förbjuda all prostitution i hela världen, hade du tyckt att det var värt det då? 
  • LauraPalmer
    Anonym (nej, val är val) skrev 2020-05-15 20:55:09 följande:
    Varför har du den åsikten? Utveckla istället. Du har inte ens gett en poäng eller svarat på mina frågor.
    Och du har inte svarat på frågan jag ställde dig. 

    En hypotetisk fråga. Om vi kunde stoppa trafficking genom att förbjuda all prostitution i hela världen, hade du tyckt att det var värt det då? 

    Ps. köper man sex så är man en torsk. 
Svar på tråden Paolo Roberto arresterad för sexköp