• Xenia

    Paolo Roberto arresterad för sexköp

    Postman skrev 2020-05-17 11:30:31 följande:
    Ja och plus att det är många män som på grund av en eller flera orsaker inte får sex. Så länge det finns ett utbud så kommer det vara en efterfrågan och tvärt om. Hur man ska komma till rätta med det är en svårare nöt att knäcka.
    Det är ju inte relevant i detta fall. Påstår du att Paulo Roberto hade svårt att få sex? Han hade ju en sambo som var hälften så gammal som han.

    Det skulle inte finnas så många prostituerade och trafickingoffer om det bara var de som hade svårt att få ex med vanliga kvinnor som köpte sex.
  • Xenia
    Postman skrev 2020-05-17 16:24:25 följande:
    Hur PR samliv ser ut vet inte jag, troligen fick han inte det han önskade av sin sambo eftersom han var tvungen att köpa.
    Vilket konstigt ordval! Skulle du också skriva "fick inte det han önskade av sin sambo eftersom han var tvungen att våldta"?

    PR tvingades inte att köpa sex, han valde att göra det.
  • Xenia

    Det är sällan man är "tvungen" att begå att brott. T ex att utnyttja ett trafficking-offer. Om han ansåg sig "tvungen" har han verkligen en unken kvinnosyn. Han anser sig ha rätt att uppfylla nån sexfantasi han sett i porrfilm.

    Att göra nåt sånt när man har sambo och barn, det är extra lågt. Inte bara sambon som får lida utan hans barn också.

    Hur mycket covid-19 sprids pga alla kåta män som går till prostituerade? 

    Men att få uppfylla sina sexfantasier, det går förstås före alla andra hänsyn.

  • Xenia
    KKarate skrev 2020-05-17 18:22:24 följande:
    Så länge hon sålde sex av egen fri vilja är det ingen som har med deras sexakt att göra överhuvudtaget!!!

     Bägge två är myndiga.
    Ja och? Kan man inte bli utsatt för ett brott för att man är myndig? Hur mycket "egen fri vilja" hade Lilja?

    Brottet i detta fall är dels trafficking (som hallickarna begick mot henne), dels att PR våldtog henne. Dvs hon tvingades låta sig våldtas av kunder trots att det är olagligt att utnyttja prostituerade.
  • Xenia
    Anonym (Hmmmmm) skrev 2020-05-16 16:38:08 följande:

    Jag tänker inte köpa några av hans produkter i alla fall. Att köpa en fattig kvinna skomärke offer för trafficking är så äckligt lågt. Vilket svin. Det är garanterat inte första gången han gör det.


    Jag kände inte ens till hans produkter. Håller med vad du skriver, men förstår inte detta "fattig kvinna skomärke"?
  • Xenia
    Anonym (Lägg ner) skrev 2020-05-23 13:59:05 följande:
    *inte kvinnors, jag är också en kvinna och många med mig hatar den sjuka offerkoftan.

    Men absolut, det är västerländsk feminism och den är hjärndöd.
    Jag tycker kvinnor som du är hjärndöda, Saknar empati gör ni iaf.

    Skit i traffickingoffren, solidaritet med andra kvinnor är tydligen ingenting för dig.
  • Xenia

    "Kriminalinspektör Simon Häggström var med i operationen ?Insats torsk? som ledde till att Paolo Roberto och de övriga männen greps. Enligt honom är kvinnans mående inte bra.


    ? Hon mår väldigt dåligt över det som hänt och vill lämnas ifred. För henne är det otroligt skamfyllt, säger Häggström till Aftonbladet.


    Han säger att han har haft kontakt med kvinnan vid flera tillfällen sedan det inträffade.


    ? Hon uppger att hon säljer sex på grund av omständigheter i livet som inte ger henne några val. Hon säljer sex för att kunna försörja sin familj." https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/vQqq8l/polisen-kvinnan-som-paolo-roberto-kopte-sex-av-mar-valdigt-daligt

    O
    ch detta tolkar en del som att hon gör det helt frivilligt och inte alls mår dåligt av det. Då läser man som fan läser bibeln.

    Är det inte droger el självskadebeteende så det fattigdom. Vad tror männen som köper sex? Att hon njuter av det lika mycket som han? Nej, de tänker öht inte på kvinnan och hur hon känner, bara på sin egen njutning.

    Är den en utländsk kvinna kan man utgå från att hon inte får behålla alla pengar själv och att trafficking ligger bakom.

  • Xenia
    Anonym (Lägg ner) skrev 2020-05-29 10:04:06 följande:
    Vad fan kan Kakan Hermansson, Peter Jihde, Gina Darawi, Per Lehnström, Samir Badran, Gry Forsell osv? Dom är personligheter folk tycker om helt enkelt som många får leda program pga sin personlighet. Paulo Roberto har varit en känd person i Sverige sedan 20-30 år, precis som tex Alexandra Pascalidou, det har ett värde eftersom så många vet vem han är, han är en del av Sverige!

    Jag vill fan inte att alla som inte genusdoktrinen gillar ska bli utrensade som om vi levde i nåt j-a Sovjetunionen!

    Jag har aldrig fattat varför invandrare från forna Sovjet haft sånt hat mot vänstern, inte förrän ganska nyligen, men nu ser jag det glasklart.
    PR blir "utrensad", dvs förlorar jobb och kontrakt pga att han begått ett brott, inte pga sina (sunkiga) åsikter. Den lilla detaljen förbiser du.

    Anledningen till att det  blivit så mycket skriverier är just för att ni försvarar PR så in i helvete. 

    Jag har aldrig startat någon tråd om PR.

    Så alla borgerliga partier tycker sexköp är helt ok och trafficking också, är det du menar med ditt hat mot "vänstern"?
  • Xenia
    Anonym (Lägg ner) skrev 2020-05-30 08:16:44 följande:
    Cissi Wallin har begått ett brott, grovt förtal och hon fick jobb på Expressen. Sexköp är ett bötesbrott och han är inte dömd än. So what, andra kändisar har kört rattfulla (mycket värre) utan att bokhandlar har rensat bort deras böcker, att tv har rensat bort alla program dom är/har varit med i, att deras produkter rensats bort från ICA eller att mobbare suttit och bedrivit häxjakt på nätet.

    Försvarar?! Han blir ju utsatt för vidrig mobbning!

    Ja! Jag försvarar alla som blir mobbade!

    Mobbning BORDE vara ett grovt brott. Jag har en moralisk kompass, till skillnad från dig.
    Löjlig argumentering. "Jamen hon/han då?" 

    Jag tycker inte TV ska rensa bort tidigare program bara för att en programledare senare visare sig ha begått brott. Löjligt och censur.

    Ica handlar rationellt. De vet att folk automatiskt associerar Paulo med något negativt, så de tänker inte köpa hans produkter. Så varför ska varorna ta plats på hyllorna då? Samma sak med bokhandlare. Företagare vill sälja, hur får du det till mobbning?

    Vad Cissi Wallin beträffar har också dömts för sitt brott. Det är inte som att hon blivit skribent pga sitt brott, hon har alltid skrivit. Ingen behöver läsa vad hon skriver. Hon blev väl också "mobbad" redan innan hon blev dömd:

    "Förtalsanmälan ledde till att flera av hennes engagemang stoppades eller ställdes in från och med våren 2018 med motiveringen att hon var brottsmisstänkt och att en polisutredning skulle flytta fokus från de ämnen hon var inbjuden att presentera. Bland annat avbröts medverkan i TV4:s Malou efter tio,[16] ett inspelat program i SVT om abortfrågan i Polen stoppades,[17] och tidningen Metro valde att göra ett avbrott i samarbetet med henne våren 2019, vilket ledde till att hon helt avslutade det efter att i tolv år ha skrivit krönikor för tidningen." https://sv.wikipedia.org/wiki/Cissi_Wallin

    Mikael Persbrandt är inget föredöme. Men han är en bra skådespelare. Måste man avstå från att se alla filmer han deltar i? Det räcker att låta bli att läsa has självbiografi.

    Tommy Körberg är heller inget moraliskt föredöme men en bra sångare.

    Menar du att alla som dömts för brott ska få yrkesförbud? Dock borde man slippa se dem som programledare i TV.

    Du tycks inte veta vad mobbning betyder. Att kritisera vad en kändis gjort är inte mobbning. Det ingår i yttrandefriheten. Du är helt fri att kritisera Wallin, Persbrandt och Körberg på nätet.
  • Xenia
    Anonym (Pär) skrev 2020-05-30 10:31:04 följande:
    Ja, hur kan man se upp till skitstöveln Persbrandt. Helt obegripligt. En vän blev f.ö misshandlad av honom.
    Jag ser inte upp till honom, tvärtom. Men han kan sitt jobb. Att vara skådespelare är ett riktigt jobb, vem som helst klarar inte av det. Programledare däremot, nja. 

    Jag tror inte nån ser upp till Persbrandt. Däremot kan en del gilla hans "bad boy"-utstrålning. Männen gillar tuffe Gunvald Larsson i Beckfilmerna (jag avskyr den figuren) och kvinnorna tycker han är sexig.

    Hela kändiskulturen är konstig och det är inte de bästa människorna som blir mest kända.
  • Xenia
    Anonym (Pär) skrev 2020-05-30 13:54:07 följande:
    Håller med. Han är en skitstövel och jag ser ned på honom.

    Det är intressant som du skriver att Paolo kunde sälja pasta trots att han var en välkänd våldsverkare. Förmodligen bad-boy-utstrålningen i kombo med att det är kvinnorna som sköter mycket av matinköpen. Funkade utmärkt. Men när han åkte dit för sexköp blev han plötsligt kvinnornas fiende nr1 och absolut ingen vill veta av hans pasta längre. Det är intressant hur det fungerar.
    Jag har inte köpt Paulos pasta. Men om  jag gjort det skulle det snarare vara för hans italienska ursprung. "Han är italienare, han vet hur riktig pasta ska smaka"

    Hans kriminella förflutna var jag inte så insatt i, skulle nog tänkt "det var länge sen när han var ung och dum".
  • Xenia
    Anonym (Tips...) skrev 2020-05-31 11:55:43 följande:

    Jag har ett tips till Paolo Roberto. Byt namn till Abdallah. Feministerna har varit tysta som möss angående alla våldtäkter utrikesfödda begår mot kvinnor.


    Herregud, vilken bullshit!

    Alla fördömer våldtäkter. Hur många våldtäktsmän finns det som är kändisar?

    Feministerna fördömer också alla våldtäkter, givetvis oberoende av vilka som utför dem.

    Var har du läst att feminister skriver att våldtäkter av utlandsfödda är ok? Just det, ingenstans, de finns bara i din förvirrade hjärna.
  • Xenia
    Anonym (Pär) skrev 2020-05-31 21:50:21 följande:
    Men håll med om att feminister i allmänhet är väldigt glada i att tilldela skulden till vanliga skötsamma män.
    Nej, det håller jag inte alls med om.

    Det är skillnad på ansvar och skuld. Fäder har ansvar för att uppfostra sina söner att respektera tjejer (och inte bara ta för sig när en tjej är för full för att säga varken ja eller nej).

    Det har visat sig finnas en del "vanliga skötsamma killar" som också våldtagit. Precis som det finns "vanliga skötsamma män" som köper sex.

    Jag vet inte vad du snackar om för "feminister i allmänhet". Låter snarare som en högljudd minoritet.

    Skulden faller på förövarna och det är de som döms.

    Men hur tycker du man ska förebygga våldtäkter? Är det inget som män ska bekymra sig över? 
  • Xenia
    Anonym (Peter) skrev 2020-05-30 21:28:57 följande:
    Vad baserar du det på?
    Man brukar storhandla/veckohandla tillsammans. Tror du att mannen då är förbjuden att lägga varor i vagnen?
  • Xenia
    Anonym (Peter) skrev 2020-06-01 17:23:18 följande:
    Svarade du fel person nu?
    Ja, jag vet inte vad som hände. Jag skulle svara Anonym (Pär) nr 572.
  • Xenia
    Anonym (Peter) skrev 2020-06-01 17:23:18 följande:
    Svarade du fel person nu?
    Ja, jag vet inte vad som hände. Jag skulle svara Anonym (Pär) nr 572.
  • Xenia
    Anonym (nej, val är val) skrev 2020-06-03 23:05:16 följande:
    Jag tycker han ska få jobba på tv4. Han har bara köpt sex, det är allt.
    Men tv 4 är alldeles för PK. Så paolo förtjänar ett bättre jobb än tv4 enligt mig..
    Ungefär såhär:


    ">

    Vem kollar ens på tv4? Inte jag iallafall. 
    Jag kollar på TV4. Tycker du att du är en finare sort för att du inte kollar på TV4?

    Paolo Robertos program har jag däremot inte kollat på.

    Nej, PR har blivit ansiktet för sexköpare nu, klart TV4 inte vill ha honom nu.
Svar på tråden Paolo Roberto arresterad för sexköp