Inlägg från: Pope Joan II |Visa alla inlägg
  • Pope Joan II

    Paolo Roberto arresterad för sexköp

    51 år gammal, förhållande med yngre kvinna, barn i tonåren, känd från tv - plötsligt kommer han på att han vill prova att köpa sex av en prostituerad. Något han aldrig tidigare gjort. Ja, det verkar ju troligt. 

    Smaklöst att ge honom utrymme för vad jag antar är en enda gråtmild session av låtsasskam. 

  • Pope Joan II
    Tecum skrev 2020-05-16 17:39:02 följande:
    Såna som han kommer alltid ner på fötterna. Han kommer inte heller att sakna kvinnligt sällskap.Skulle inte förvåna mig om han längre fram får sympati och beröm för att han så oförbehållsamt erkänner sitt brott. Sen skriver han en bok om sin svåra barndom, varför han gjorde det han gjorde och hur brottet påverkat honom, och tjänar en massa pengar på den. En och annan föreläsningsturné hinner han också med mellan TV-sofforna.
    Ja, det är det ingen tvekan om. Finns mängder med kvinnor som inget hellre vill än att vara ihop med världens alla Paolo Robertos. 

    Tror som du om resten också. 
  • Pope Joan II
    pyssel skrev 2020-06-18 17:47:41 följande:

    Både trist och provocerande att se att exet Elin köper den patetiska ursäkten "självskadebeteende" och vill "hjälpa". Säkert inte ex så länge till heller.

    www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Op4wqb/elin-harkonen-mitt-liv-har-rasat-igen-men-varre-saker-har-hant

    "Jag har läst psykologi och hade själv ett självskadebeteende efter min brutna nacke." Suck, dessa kvinnor som vill förstå och hjälpa de som skadat både dem själva och andra. Som om inte dubbla bedrag vore nog. Självbedrag också.


    Ja, det blir säkert en vända till med de där två. Å andra sidan står det väl fler på kö för att trösta honom, kanske kan inte Elin konkurrera med dem. 
Svar på tråden Paolo Roberto arresterad för sexköp