Inlägg från: Anonym (Självklart) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Självklart)

    Ni som lägger ut avklädda bilder

    Jag skulle aldrig lägga ut avklädda bilder på mig här, men självklart lider dessa kvinnor som gör det av psykisk ohälsa. Det är inte normalt att lägga ut såna bilder och vara så beroende av bekräftelse att man kan sjunka så lågt och blotta sig för tusentals människor.

  • Anonym (Självklart)
    Cnowle skrev 2020-05-17 01:20:55 följande:

    Är det verkligen så självklart? Hur menar du?


    Men vad tror själv? 1+1=2.
  • Anonym (Självklart)
    Anonym (hotthing) skrev 2020-05-17 11:38:44 följande:

    Kvinnor gillar att visa upp sig som sagt. Och de väljer det själva.

    Men på nåt sätt så är det alltid mäns fel att kvinnor gör det.


    Fast män efterfrågar ju dessa bilder. Ofta är det psykiskt sjuka kvinnor med stort bekräftelsebehov som svarar med att lägga ut en lättklädd bild på sig själva, precis det som männen efterfrågat.

    Jag tycker att det är ett ganska vidrigt beteende av dessa män faktiskt. FL är INTE en utvikningssida utan ett allmänt forum. Vill man syssla med sånt så kan man besöka porrsidor.
  • Anonym (Självklart)
    nénuphar skrev 2020-05-17 14:17:44 följande:

    Vad vet du om vi som lägger ut bilders psykiska tillstånd? Eller menar du att bekräftelsebehov är en psykisk sjukdom? Det är ett grundläggande mänskligt behov. Sen yttrar det sig på olika sätt för olika människor.

    Det är ju inte så att någon står och pistolhotar mig om jag inte lägger upp en bild. Det är ett allmänt forum med rätt många nischer. Uppenbarligen tycker redaktörerna av sidan att det är ett acceptabelt inslag annars hade trådarna avlivats när de skapades. Jag gissar att mycket av deras trafik går dit och genererar reklampengar.

    Det jag ser som mer problematiskt med bildtrådarna är väl den olovliga spridningen, att bilder på andra än den som skriver laddas upp samt att någon nisse åtagit sig att regelmässigt överföra bilder från trådarna till just porrforum. Det är en mystisk form av övertramp jag inte förstår mig på. Inget samtycke, ingen respekt för upphovsrätt. Olovlig spridning är dock rätt svårt att komma åt.


    Det är inte svårt att räkna ut att de lider av psykisk ohälsa. Ingen normal människa gör så, bara de som har orimliga bekräftelsebehov, och det är oftast de med psykisk ohälsa. Det är inte ovanligt att kvinnor som lider av psykisk ohälsa säljer sex eller lättklädda bilder som ett självskadebeteende.

    Moderatorerna har plockat bort en hel del bröstbilder, medan andra fått vara kvar. Jag kan tycka att de ska ändra reglerna vad gäller detta och inte tillåta sådant här. Det är som sagt inget utvikningsforum.

    Bara det att inte förstå att bilderna man lägger ut kan komma att läggas ut på porrsidor eller att personen faktiskt viker ut sig inför tusentals människor tyder ju på något slags problem. Jag tror inte att många förstår hur utelämnade de egentligen är på FL när de lägger ut sånt och andra personliga bilder eller trådar som på annat sätt kan avslöja personens identitet.
  • Anonym (Självklart)
    nénuphar skrev 2020-05-20 23:12:31 följande:

    Var går gränsen för orimligt bekräftelsebehov? Vem avgör den? Hur mår du själv när du tillskriver folk du inte har någon relation till diagnoser för att de inte följer dina normer och värderingar?

    Det är en viss skillnad på att sälja sex och att lägga ut en bild av fri vilja men det kanske också handlar om att man kan ha olika syn på nakenhet? För dig kanske det är extremt intimt, för andra inte.

    Jag skulle också tro att de flesta i tråden fattar var bilder kan hamna (hamnar är ju rätt ord) men antingen tycker man inte att det är en så stor grej eller så blundar man för det. Allt du gör på internet lämnar spår. Varför tror du inte att andra användare fattar det? Jag skulle nog mera oroa mig för sajtens säkerhet då. Hål i den kan ju drabba alla användare.

    Bröstbilder från flera år tillbaka , särskilt på en person i tråden, ligger ju kvar så då verkar det ju mer handla om moderatorernas eget tycke och smak i så fall. Jag ser inte problemet riktigt. Om du inte vill se utvikningsbilder går du väl inte in i en tråd som heter intima bilder...eller? Precis som jag inte skulle gå in och läsa om krupphosta om jag inte hade intresse av det.


    Som sagt, de som lägger ut såna bilder har oftast dålig självkänsla och söker bekräftelse. Hur kan man vilja att främmande slemmiga män/gubbar sitter och runkar åt ens kropp? Inte ett dugg bättre än att sälja sin kropp, det är ungefär samma sak förutom att männen får gratis bilder.

    Jag tycker att det finns gränser för vad man lägger ut och vad som bör vara tillåtet. En BH-bild eller trosbild tycker jag är okej, men att blotta bröst eller underliv tycker jag inte är okej.
Svar på tråden Ni som lägger ut avklädda bilder