Inlägg från: Anonym (L) |Visa alla inlägg
  • Anonym (L)

    Funderar på otrohet

    Otrohet är aldrig okej. Var inte otrogen, det är svinigt som fan.

    Det du ska göra är att fråga henne varför det är såhär. Fråga henne om hon inte är attraherad av dig längre, eller vad det annars beror på att hon skjuter bort dig och inte vill ha sex eller närhet?

    Om ni kan fixa det problemet och hon kan börja känna att hon vill ha sex och närhet så är det ju det bästa. Annars tror jag mer på att ni måste göra slut, för jag antar att hon inte skulle acceptera att du har sex och närhet med någon annan. Du kan ju ändå fråga vad hon anser om det. Om det inte går att fixa detta och hon inte vill att du ska vara med någon annan, då har du bara två val kvar: skiljas eller acceptera att det är såhär.

    Personligen skulle jag välja att skiljas. Har stort behov av sex och närhet och skulle därför aldrig någonsin kunna leva med någon som inte vill dela det med mig. Skulle bli olycklig och känna mig ful och äcklig. Jag skulle dock aldrig någonsin vara otrogen, så det enda som skulle återstå är skilsmässa.

  • Anonym (L)
    Anonym (Otillfredsställd) skrev 2020-05-17 22:38:07 följande:

    Till er som svarat: Jag har förstås pratat med henne om det här. Sagt att jag har vissa grundläggande behov och att mediokert sex en gång var tredje månad inte funkar. Det handlar såklart inte bara om sex, utan också om omhet. Kyssar, smekningar och sånt.

    Jag har också frågat om honinte är attraherad av mig, men hon fnyser bara åt det och tar det inte på allvar. Problemet som jag ser det är att hon inte tycker att det är ett problem eftersom hon inte har samma behov som jag. Och så länge hon inte drabbas av det så verkar hon tycka att det är okej.

    för min del känns det som om jag blir påtvingad ett munkliv. jag har inte valt det här. och det handlar inte om några sjuka porrfetischer utan bara om lite mänsklig värme.

    Tidigare när våra stora barn var små hade vi också det här problemet. Då sa hon att hon fick all den intimitet hon behövde från barnen. Hon likställde alltså en kramar och pussar från barnen med kramar och ömhet från sin man. Jag menar att det är två helt skilda saker. Åter en sak jag har tagit upp med henne.

    Det enda jag inte har tagit upp är det Långbenochpluto skriver, att föreslå ett öppet förhållande som en sista utväg.

    Jag håller på att bli tokig här. Någon som har en liknande erfarenhet och kan berätta hur ni tog er ur detta? Om det går?


    Man skulle vilja veta vad det beror på att hon inte vill ha sex eller närhet. Om det är något problem som man skulle kunna lösa. Kanske vill hon inte ha sex med just dig, eller så är hon ointresserad av sex rent allmänt. Hur som helst så har ni pratat om det men du verkar inte få några vidare svar.

    Men du måste ju ställa krav. Säg att du inte kan ha det såhär. Fråga om hon kan gå med på att du ligger med någon annan, eller om det inte går. Om det inte går så får du antingen acceptera att det kommer att vara såhär, eller så får du skilja dig och försöka träffa någon annan. Frågan är vad du väljer då?
Svar på tråden Funderar på otrohet