Inlägg från: Anonym (Ts) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ts)

    Obegripliga trådar om folk som är oskulder relativt länge

    Jag är gift sedan länge och har bara haft sex med min man, jag var 28 när jag träffade honom och han blev min förste. Inte av något annat skäl än att jag inte träffat någon tidigare.

    Läser regelbundet här trådar om att personer som är äldre när de blir av med oskulden är konstiga, att killar som är oerfarna inte får tjejer och att de har svårt att träffa någon osv. Jag fattar inte detta.

    Att man inte klickar med någon är ju en sak. Men att man inte skulle träffa någon för att man är oerfaren om sex är ju obegripligt. För det är ju inte så man skriver "oskuld" i pannan på första dejten? Och om man går på några dejter med någon och klickar med denne så är det väl ingen normal person som efter ett antal dejter, som fattat tyckte för personen, hamnar i naket läge och får veta att personen är oskuld då klär på sig och drar??

    Jag menar, är personen oerfaren så är man men när man väl kommit så långt att man berättar en sån grej är ju det ointressant.

    En kille som inte lyckas träffa en tjej under många år, det beror ju inte på sexerfarenheterna utan uppenbarligen på att personligheten inte klickar med någon.

    Min man och jag hade sex på vår femte dejt. Då hade vi ju redan träffat, ätit middag, hånglat osv ett antal gånger. Sen berättade jag att jag var oskuld i den situationen när vi var på väg att ha sex och det var ju inte mer med det.

  • Svar på tråden Obegripliga trådar om folk som är oskulder relativt länge
  • Anonym (Ts)
    Anonym (Avslutat) skrev 2020-05-18 23:04:00 följande:
    Fast att vara bra partnermaterial innebär också att sexet funkar och att man har samma preferenser. En oskuld har ingen aning om vad han ska göra, han har ingen aning om vad han har för preferenser etc.
    Fast ärligt talat, så himla svårt är det inte att lära sig ha sex. Även om man inte har den praktiska erfarenheten kanske man har läst böcker, sett filmer osv där sex varit med och då kan man nog testa sig fram ganska snabbt i praktiken.
Svar på tråden Obegripliga trådar om folk som är oskulder relativt länge