Inlägg från: Anonym (Anna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anna)

    Obegripliga trådar om folk som är oskulder relativt länge

    Ibland blir jag förbluffad över hur knäppa och elaka en del kvinnor är. Deras förakt mot en män endast pga att de är oskulder tyder på att de är väldigt osäkra själva, bortsett från en riktigt trist människosyn som tränger igenom i deras hån mot män som inte hittar någon.

    När jag träffade min man var han nästan 35 och fortfarande oskuld. Han var blyg och osäker men tittade man lite bakom den osäkerheten så hittade man den ideala pojkvännen och numera mannen. Han hade inga förutfattade åsikter hur sex skulle vara, jag kunde forma hon efter mina preferenser helt. Visst, det tog några månader innan sexet började funka men efter att det gjorde det är han utan tvekan den bästa älskare jag någonsin haft och jag har haft många. Han är den ideala pappan till mina barn. Han är absolut inget av vad oskuldshatarna påstår.

    Det finns naturligtvis många anledningar till att man är oskuld och anledningen kan många gånger vara oattraktiv och det är ju självklart. Men att förakta någon för att denne är oskuld som vissa knäppa gör till och med I denna tråd är bara patetiskt, omoget och sunkigt.

  • Anonym (Anna)
    Anonym (Lilla My) skrev 2020-05-18 09:27:42 följande:
    Virgin lover....
    Och vad ska detta indikera? Motsvarande rasisters N-ord?
  • Anonym (Anna)
    Anonym (Avslutat) skrev 2020-05-18 23:00:57 följande:
    Det skulle definitivt märkas. Har aldrig träffat någon man som har varit så nervös och fumlig så det märks, har träffat på en oskuld tyvärr. Det är därför man testat hur kompatibel man är med sex typ direkt. Funkar det inte är det inte värt att fortsätta
    Anonym (Avslutat) skrev 2020-05-18 23:04:00 följande:
    Fast att vara bra partnermaterial innebär också att sexet funkar och att man har samma preferenser. En oskuld har ingen aning om vad han ska göra, han har ingen aning om vad han har för preferenser etc.
    Det var det dummaste jag läst. Man måste vara väldigt inskränkt och osäker om man tänker som du.
    Är man intresserad av en person så fortsätter man om man känner att sexet utvecklas. En erfaren man som kör sitt race, vilket inte alls är ovanligt har 0 utvecklings potential. En lyhörd oskuld har all potential i världen. Min man är bara ett exempel. Dessutom är han numera ett vilddjur i sängen även om han är är blyg som person. Det du skriver visar bara på total inskränkthet och fantasilöshet.

Svar på tråden Obegripliga trådar om folk som är oskulder relativt länge